Након јучерашње пријатељске утакмице против Шахтјора, у којој су против шампиона Украјине и учесника 1/16 финала Лиге Европе играли нерешено 1:1, фудбалери Војводине данас пре подне поново су истрчали на терен спортског центра „Сусеси“. У складу са уобичајеном праксом, за данас пре подне је предвиђен био само кратак тренинг опоравка, док је шеф стручног штаба Ненад Лалатовић одлучио да остатак дана својим играчима да слободно.

Након што су одрадили вежбе загревања по инструкцијама кондиционог тренера Саше Семередија, фудбалери су, подељени у неколико група, играли популарни ножни тенис, у чему су им се прикључили и тренери из стручног штаба. Одвојено од осталих саиграча је тренирао само повређени Ранко Веселиновић, док су по другачијем режиму данас радили још Богдан Младеновић и Никола Мирић, с обзиром на то да њих двојица јуче нису наступили против Шахтјора. Због прехладе и повишене температуре, са тренинга је изостао голман Никола Симић, али према речима доктора Александра Шегрта, очекује се да ће он моћи да брани већ на наредној пријатељској утакмици против Рапида, која је заказана за среду.

Након завршетка тренинга и повратка у хотел, фудбалери су наредних сат времена провели у велнес центру хотела „Susesi Luxury Resort“, што је препорука коју су добили од шефа стручног штаба Ненада Лалатовића са циљем додатне релаксације и опоравка организма. На припремама у Белеку, у табору Војводине влада одлична атмосфера, која је само још додатно побољшана након јучерашње добре игре и резултата против Шахтјора.