После јучерашње утакмице и победе над екипом Заглебја из Лубина, фудбалери Војводине данас пре подне одрадили су нови тренинг на припремама у Белеку. На терену хотела „Титаник Делукс Голф Белек“, играчи су, након уводног загревања, радили на вежбама што брже реакције након одузете лопте, што је нешто на чему инсистира шеф стручног штаба Радован Кривокапић, а потом се прешло и на игру на два гола на скраћеном терену. С обзиром на то да је, након истека времена предвиђеног за игру, резултат био нерешен, на крају се прешло и на извођење пенала.

Играчи који су јуче против Заглебја одиграли по 75 минута, данас су имали нешто другачији распоред, с обзиром на то да су, под надзором кондиционих тренера Александра Јанковића и Милована Кнежевића, најпре радили у теретани, а потом имали и лакши тренинг опоравка на терену хотела у којем су смештени.

Услед лакших повреда, смањеним интензитетом данас су тренирали Александар Месаровић, Секу Коне и голман Никола Симић, али очекује се да ће се сва тројица врло брзо укључити у пун тренажни процес.

Задовољан начином на који се односе према својим обавезама, дисциплином и свеукупном атмосфером на припремама, али и добрим играма на до сада одиграним пријатељским утакмицама, шеф стручног штаба Радован Кривокапић одлучио је да данас играчима омогући слободно поподне, па је, после ручка, планиран факултативни одлазак у шопинг у оближњу Анталију, удаљену тридесетак километара од Белека.

Већ од сутра, црвено-бели ће поново бити у ритму од по два тренинга дневно.