Zoran Šćepanović

 

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović danas je podneo ostavku na tu funkciju.

Poštovani predstavnici medija, uvaženi sportski prijatelji, zaposleni u FK Vojvodina, igrači i navijači Vojvodine,

Obaveštavam vas da iz ličnih razloga, kao i zbog obaveza koje sam preuzeo u organima Fudbalskog saveza Srbije, podnosim ostavku na funkciju predsednika FK Vojvodina.

Prethodne 2,5 godine, tokom kojih sam danonoćno bio posvećen obavezama u klubu, pri čemu sam uporedo obavljao funkciju predsednika Zajednice Super lige i bio član organa Fudbalskog saveza Vojvodine, iziskivale su od mene ogroman napor i dovele do zamora koji me je u određenoj meri podstakao da donesem ovu odluku, ali mi je drago što sam, zajedno sa svojim saradnicima, za dobrobit FK Vojvodina uspevao da obavljam svoju dužnost maksimalno predano i posvećeno.

Želim da se zahvalim navijačima, svim zaposlenima u klubu, veteranima kluba, sponzorima, Gradu Novom Sadu, mojim najbližim saradnicima, kolegama iz uprave kluba i članovima Skupštine koji su mi pre 2,5 godine ukazali poverenje.

Takođe, zahvljujem se svim predsednicima i predstavnicima klubova Super lige, kao i sportskim radnicima u regionalnim savezima i Fudbalskom savezu Srbije kao krovnoj organizaciji na prijateljskoj i sportskoj saradnji i podršci.

Nadam se i verujem da će buduće rukovodstvo kluba biti uspešno u ciljevima koje smo postavili, a ja ću i dalje ostati podrška fudbalskom klubu Vojvodina i pomagati svom voljenom klubu i srpskom fudbalu.

S poštovanjem,

Zoran Šćepanović