Mićo Vranješ i Zoran Šćepanović

 

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović i članovi Upravnog odbora Goran Antić i Nenad Rončević posetili su fudbalere u Beleku i pružili im podršku uoči nastavka tekuće sezone.

Tokom protekla tri dana, ekspedicija FK Vojvodina u Beleku brojnija je za još tri člana. Predsednik Zoran Šćepanović i članovi Upravnog odbora Goran Antić i Nenad Rončević doputovali su u Tursku, kako bi se lično uverili u radnu atmosferu koja vlada u ekipi i pružili podršku igračima uoči nastavka sezone.

Oni su stigli taman na ispraćaj Mirka Ivanića u beloruski BATE Borisov, a iskoristili su priliku i da prisustvuju treninzima crveno-belih, kao i utakmicama protiv Šahtjora i Zlate Moravce, gde su na delu mogli da se uvere u način rada trenera Nenada Lalatovića, kao i odnos prema obavezama koji imaju svi prvotimci, posebno oni koji su tek pristigli u Vošine redove.

Šćepanović, Antić i Rončević danas se vraćaju u Novi Sad, dok će ekipa u Beleku ostati do utorka i do tada odigrati još dve prijateljske utakmice: sedmog februara protiv Dinama iz Tbilisija i osmog februara protiv Tobola iz Kazahstana.