DSC_0016

 

 

 

Sudeći po onome šta smo na današnjoj pres konferenciji  čuli od novog trenera Vojvodine, gospodina Branka Sose Babića, Voša će se u prolećnom delu sezone uglavnom osloniti na mlade igrače iz sopstvenog pogona. To svakako ne znači da pojačanja u igračkom kadru neće biti jer, kako je apostrofirao novi Šef struke „crveno-belih“, rešenja za neke pozicije moraće se potražiti sa strane.
Uzimajući u obzir i činjenicu da je Sosa Babić svoj kompletan stručni štab sastavio isključivo od kadrova iz omladinskog pogona daje nam za pravo da zaključimo kako će se konačno ostvariti želja rukovodstav kluba, a još više navijača da okosnicu ekipe čine igrači ponikli u redovima Vojvodine.

BABIĆ : DA NASTAVIMO ONO ŠTO SMO ZAPOČELI 2009.

-Oberučke sam prihvato poziv Vojvodine,  a sve zbog njene bogate istorije i dugog trajanja u vrhu srpskog i jugosloveskog fudbala. Privilegija je raditi u Vojvodini i najiskrenije kažem : ovakav poziv se ne odbija.
Planovi i ideje rukovodstva kluba potpuno se poklapaju sa mojim vizijama Vojvodine, a one se temelje na promociji i afirmaciji mladih igrača. Na žalost, živimo u državi koja još uvek nema rešenja za vrhunski sport pa smo svedoci da nam već i kadeti odlaze u inostranstvo. Većina fudbalskih klubova, nije to ništa novo, živi isključivo od prodaje igrača i dok taj krucijalni problem ne rešimo moraćemo da funkcionišemo na ovaj način.
Dosta dobro poznajem igrački kadar Vojvodine, a tu su i moji saradnici, već afrmisani treneri  Milan Kosanović, Zoran Vasiljević  i Saša Todić koji će mi, siguran sam, sugerisati onono najbolje, koje treba da nas odvede do zajedničkog cilja.

ŽELIM TIMSKI DUH

-Osnovno je da pored neminovnih odlazaka nekolicine prvotimaca, zadržimo nekoliko iskusnijih igrača koji će predstavljati okosnicu ekipe na proleće. Što se tiče dolazaka, prioritet su nam desni bek i napadač. Želim da stvorim zdravu konkurenciju i dobru atmosferu u svlačionici jer su to preduslovi za uspeh.
Prelazni rok je pred nama i nemam dileme da će ljudi u klubu zaduženi za sportski deo dobro obaviti svoj deo posla.

STRUČNI ŠTAB

U prolećnom delu sezone stručni štab Vojvodine biće u sledećem sastavu :

-Branko Babić            Šef stručnog štaba

-Milan Kosanović        Trener

-Zoran Vasiljević         trener

-Saša Todić                Trener golmana

-Ognjen Krsmanović     Sekretar stučnog štaba

-Dr Borko Vukosav       Lekar ekipe

-Goran Marijan            Fizioterapeut

-Nemanja Mijić            Fizioterapeut

-Nemanja Jotanović      Ekonom

-Radivoje Jotanović      Ekonom

Kondicioni trener će biti odabran u narednih nekoliko dana.

 

POLETANOVIĆU NAGRADA ZA GOL MESECA

Današnja pres konferencija bila je prilika koja je iskorišćena za malu svečanost.
Naime, prvotimac Vojvodine Marko Poletanović je iz ruku sportskog novinara i urednika SOS kanala, Nebojše Petrovića primio ručni časovnik kao nagradu za najlepši gol meseca novembra postignutog na utakmici protiv Radničkog 1923.

http://youtu.be/CzBQdY0wRdk