Marko Putinčanin i Eze Vinsent

 

Novi fudbaleri Vojvodine Eze Vinsent (24) i Marko Putinčanin (30) danas su zvanično predstavljeni u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku.

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično predstavio svoja prva dva pojačanja u ovom prelaznom roku. Ugovore sa crveno-belima potpisali su doskorašnji napadač Metalca Eze Vinsent, koji je zadužio dres „stare dame“ sa brojem 93, i Marko Putinčanin, doskorašnji vezista Voždovca, koji će u nastavku sezone igrati u dresu Vojvodine sa brojem 77.

Predsednik FK Vojvodina Dušan Vlaović izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska ove dvojice igrača, ali i otkrio još neke aktuelnosti u vezi sa radom kluba.

– Pre nekoliko dana, potpisali smo prvi profesionalni ugovor sa našim omladincem Gajićem, koji je bio na pozajmici u Cementu, a potpisali smo i novi ugovor sa kapitenom Jovančićem u trajanju do leta, što takođe smatramo velikim pojačanjem, imajući u vidu da je to bila velika želja trenera Stolice. Od Ezea i Putinčanina mnogo očekujemo i smatramo da će biti istinska pojačanja na svojim pozicijama. Juče smo skinuli suspenziju koju smo imali od strane FSS i sada možemo normalno da registrujemo nove igrače, a da napomenem i to da su svi prvotimci našeg kluba juče i danas dobili sve plate koje im pripadaju, zaključno sa decembarskom – izjavio je Vlaović.

Marko Putinčanin je u Vojvodinu došao iz Voždovca, ima 30 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

– Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim ovde u ovom trenutku. Vojvodina je renomirani klub, jedan od tri najveća u državi i biće mi zadovoljstvo da budem njen član. Potrudiću se da dam sve od sebe i doprinesem uspesima Vojvodine u narednom periodu – izjavio je Putinčanin, koji je potpisao ugovor u trajanju do juna 2019. godine.

Od Ezea Vinsenta navijači očekuju da bude pravo osveženje u napadu „stare dame“.

– Od prvog momenta kada sam postao član Vojvodine, uverio sam se da klub funkcioniše vrlo profesionalno. Tu sam da dam sve od sebe, kao što sam uvek i davao u svim svojim prethodnim timovima, i nadam se da ću zajedno sa svojim novim saigračima uspeti da ostvarim dobre rezultate za Vojvodinu – rekao je Eze.

Kompletan tok konferencije za novinare na kojoj su predstavljeni Eze i Putinčanin možete pogledati u sledećem prilogu: