obrazac-za-slike---vesti

 

 

Pobednik dvomeča Vojvodina i Honved igraće u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope sa predstavnikom Turske Bursom.

–         – Naše misli su usmerene ka preostalih 90 minuta u Budimpešti. Želimo da taj duel završimo kako treba. A nadam se da ćemo od četvrtka uveče baciti akcenat na sledećeg rivala. Sada bi samo rekao da je u tom klubu igrao naš Stepanov. Zvezda Burse je golman Sebastjan Frej, nekadašnji čuvar mreže Parme i Fiorentine. Uz njega ističe se i Argentinac Pablo Martin Batela – istako  je sportski direktor Vojvodine, Saša Drakulić.

 

 

I zvanično novi članovi Vojvodine su napadač Andrija Kaluđerović i  levo krilo Stefan Denković. Njih je predstavio sportski direktor Saša Drakulić.

–         Denkovića dugo pratimo, dok je Kaluđerović svima dobro poznat. Verujemo da će biti velika pojačanja za Vojvodinu. Na njima je da se dokažu treneru Nikoliću i izbore za mesto u timu – poručio je Saša Drakulić, ujedno otrkivši da i dalje traju pregovori sa nekoliko inostranih klubova oko Abubakara, Vulićevića i Trajkovića.

Stefan Denković je danas odigrao prijateljski meč za Vojvodinu, postigavši dva efektna gola.

–        –  Vojvodina je veliki klub. Ponudu nisam mogao da odbijem, jel želim da napredujem. Učiniću sve da ostavim trag u crveno-belom dresu i da me navijači zavole – reči su Denkovića.

Od Andrije Kaluđerovića se očekuju golovi.

–         – U Pekingu nisam dobio pravu šansu. Odrekao sam se većeg ugovora jel želim da igram. A siguran sam da ću u Vojvodini dobiti pravu šansu i da ću se dokazati golovima. Poziv nisam mogao da odbijem, a jedan od razloga jeste i što Vojvodinu trenira moj nekadašnji trener Nikolić – poručio je kaluđerović.

Direktor za odnose sa javnošću Slobodan Đurić obavestio je medije o novim aktivnostima.

–         – Član UO Mateja Kežman otputovao je jutros u Holandiju. On će igrati na revijalnom meču, u čast završetka karijere Van Bomela. Kežman je ostavio dubok trag u PSV. Posle meča zakazao je sastanak sa direktorima ovog kluba, kako bi dogovorio saradnju. Kežman će zakazati novo viđenje u Ajndhovenu, a sa njim će tada ići i predsednik Balša Boturović i sportski direktor Saša Drakulić. PSV godinama ima jednu od najprepoznatljivijih omladinskih škola. Želimo da napravimo ozbiljnu saradnju, u godini kada Vojvodina puni 100 leta – reči su Đurića.