DSC_0007

 

 

Fudbalski klub „Vojvodina“ predstavio je zvanično svoja nova dva člana, Nikolu Lekovića i Ivana Fatića.
Igrači koji će svakako predstavljati pojačanja za „crveno-bele“ izrazili su zadovoljstvo dolaskom u Vojvodinu i obećali da će dati svoj pun doprinos u borbi za što bolji prvenstveni i evropski plasman.
Fatić se osvrnuo na svoj boravak u Italiji gde, po njegovim rečima, nije dobio pravu priliku za dokazivanje i izrazio zadovoljstvo što se vratio u srpski fudbal.
Vojvodina za njega predstavlja izazov i šansu da ponovo dokaže svoj kvalitet.

Nikola Leković je rodbinskom linijom neraskidivo vezan za Novi Sad. Naime, njegov otac je rođeni Novosađanin i kako reče sad već bivši fudbaler Rada, imao je veliki uticaj na njegovu odluku da karijeru nastavi u Vojvodini. Razlog više je i saradnja sa trenerom Markom Nikolićem za koju tvrdi da je uvek bila na najvišem nivou. Počastvovan je činjenicom da je postao član najstarijeg superligaša u Srbiji, a poseban utisak na njega ostavila je familijarna i prijateljska atmosfera u klubu.

Sportski direktor „crveno-belih“ Saša Drakulić potvrdio je da će Leković najverovatnije biti licenciran za utakmicu protiv Bursaspora koja se igra u četvrtak na stadionu „Karađorđe“ dok se za Ivana Fatića čekaju dokumenti iz Italije.

http://youtu.be/YvUVQuv0Kpk