Непосредно пред полазак за Турску, фудбалски клуб Војводина представио је играче које је ангажовао у овом прелазном року. Обраћајући се присутнима у свечаној сали ФЦ „Вујадин Бошков“, председник ФК Војводина Војислав Гајић саопштио је да су нови чланови „старе даме“ постали Никола Андрић (десни бек, 28 година, дошао из ФК Младост Лучани), Никола Мирић (десни бек, 18, ФК Партизан), Лазар Стојсављевић (штопер, 22, ФК Њупорт Каунти), Момчило Мркаић (нападач, 30, ФК Јавор), Миљан Вукадиновић (десно крило, 28, ФК Напредак), Богдан Младеновић (офанзивни везни, 24, ФК Жил Висенте), Стефан Ђорђевић (леви бек, 29, ФК Раднички Ниш), Константин Ника (десни бек, 27, ФК Виторул Румунија) и Петар Павлићевић (офанзивни везни, 20, ФК Бенфика). Председник Војислав Гајић пожелео је играчима успешан рад током припрема и истакао уверење да ће, са доласком нових играча, екипа на пролеће деловати још боље и компактније, те тако остварити циљ који је зацртан пред почетак сезоне, а то је пласман на европску сцену.

Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић изразио је задовољство ангажовањем ових играча и упутио захвалност председнику Гајићу на напору који је управа клуба уложила како би се екипа адекватно појачала ове зиме. Његовом одлуком, Константин Ника и Петар Павлићевић ипак нису отпутовали на припреме са екипом у Турску, већ ће за то време остати у ФЦ „Вујадин Бошков“ и радити индивидуално са кондиционим тренером Александром Јанковићем, а у рад са екипом укључиће се по повратку црвено-белих у Нови Сад.

Председник Војислав Гајић је изразио посебно задовољство због доласка младог Петра Павлићевића из лисабонске Бенфике, с обзиром на то да је реч о изузетно талентованом омладинском репрезентативцу Црне Горе, чије довођење представља значајно и планско улагање ФК Војводина у будућност. Од Петра Павлићевића се очекује да у наредном периоду још више напредује и стаса као играч, те да потом израсте у једног од ослонаца игре Војводине. Такође, председник Војислав Гајић и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић заједно су констатовали да румунски интернационалац Константин Ника, који је током каријере наступао и за тимове као што су Динамо Букурешт и Аталанта, дефинитивно има квалитет какав захтева ФК Војводина, те да је у Новом Саду остао искључиво због тога што, услед неиграња у последњих неколико месеци, још увек није максимално физички спреман и због тога је процењено да је за њега корисније да остане да ради индивидуално у ФЦ „Вујадин Бошков“.

Екипа Војводине је вечерас допутовала у Белек и сместила се у луксузни хотел „Susesi Luxury Resort“, а на припреме су кренули следећи играчи: Емил Роцков, Никола Симић, Немања Тороман, Младен Деветак, Аранђел Стојковић, Синиша Саничанин, Ђорђе Ђурић, Ранко Веселиновић, Никола Дринчић, Мирко Топић, Марко Ђуришић, Дејан Зукић, Петар Бојић, Михајло Нешковић, Јован Кокир, Огњен Ђуричин, Миодраг Гемовић, Бојан Матић, Марко Бјековић, Немања Човић, Лазар Стојсављевић, Момчило Мркаић, Миљан Вукадиновић, Богдан Младеновић, Стефан Ђорђевић, Никола Мирић, Никола Андрић и Горан Вуклиш.

У наредних 14 дана, са њима ће радити чланови стручног штаба: шеф Ненад Лалатовић, помоћни тренери Драган Шарац и Видак Братић, тренер голмана Милан Јованић, кондициони тренер Саша Семереди, доктор Александар Шегрт, физиотерапеути Горан Маријан, Немања Мијић и Маријан Цигановић, економи Немања Јотановић и Драган Васић и секретар Драгомир Вукићевић.

Такође, експедицију ФК Војводина у Белеку чине још и члан Управног одбора Љубомир Апро, чланови скаутинг службе Маријан Живковић и Саша Дракулић, управник ФЦ „Вујадин Бошков“ Младен Кукић, ПР менаџер Милош Суботин, фотографкиња Јелена Грлић, новинари Лазар Куртеш (ТВ Новосадска), Мирослав Гавриловић (Спортски журнал) и Александар Предојевић (Дневник) и пријатељ клуба Анђелко Јокић.

Иако је допутовао са екипом у Турску, одмах по слетању на анталијски аеродром, са сада већ бившим саиграчима поздравио се нападач Бојан Матић, који је раздужио опрему клуба и убудуће ће наступати за екипу београдског Партизана.