Bilbord za sezonu 2016-17

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava navijače da će prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2016/17. biti obustavljena u toku sutrašnjeg dana.

Dragi navijači,

Obaveštavamo Vas da će prodaja sezonskih ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu, koja se do sada vršila u prostorijama kompanije „Gigs Tix“ u „Pariskom magazinu“, biti obustavljena na dan odigravanja meča između Vojvodine i AZ Alkmara.

Za ove tribine, fudbalski klub Vojvodina je u prodaju pustio kontigent ulaznica koji je jednak kapacitetu tih tribina, umanjen za broj do sada prodatih sezonskih ulaznica. S obzirom na to da su sve ulaznice za zapad i istok rasprodate, jasno je da će obe tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, te bi se prodajom sezonskih ulaznica na dan meča rizikovalo da na nekoj od tribina bude prisutno više gledalaca od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže, što može da ugrozi bezbednost svih prisutnih gledalaca.

Prodaja sezonskih ulaznica biće nastavljena u petak, u redovnom radnom vremenu kompanije „Gigs Tix“, odnosno od devet do 19:30 časova.

Fudbalski klub Vojvodina naglašava da će se pri ulasku na stadion ulaznice skenirati elektronskim čitačem, te će stoga svi gledaoci, uključujući i vlasnike sezonskih ulaznica, moći da uđu samo na ulaz koji im je naznačen na ulaznici.

Hvala Vam na razumevanju i vidimo se na „Karađorđu“.