Vojvodina - Crvena zvezda (sajt)

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za derbi meč pretposlednjeg kola plej ofa Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde početi u subotu.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći derbi meč pretposlednjeg kola plej ofa Super lige Srbije, u kojem će se u nedelju, 13. maja, sa početkom u 17 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Crvena zvezda, zvanično početi u subotu.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

subota, 12. maj: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana „Ognjište“), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored nekadašnjih teniskih terena), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug.

nedelja, 13. maj: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini stadiona (pored restorana „Ognjište“), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini stadiona (pored nekadašnjih teniskih terena), od 12 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 14 do 17 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Kao znak zahvalnosti navijačima za podršku tokom ove sezone, svi koji u petak i subotu između 15 i 19 časova dođu u prostorije navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona i sa sobom budu imali šal, majicu ili bilo koje drugo navijačko obeležje FK Vojvodina, na poklon će dobiti besplatnu ulaznicu za sever za ovaj meč.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 500 (istok) i 400 dinara (sever i jug), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže, a sva lica mlađa od 16 godina, na stadion će moći da uđu samo u pratnji roditelja ili staratelja.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, zapadnoj  i istočnoj tribini. Svi vlasnici sezonskih propusnica koje su podeljene školama učesnicima projekta „Jedan za sve“ – Lige novosadskih osnovnih škola, kao i školama fudbala iz Novog Sada i okoline, sa tim propusnicama će nesmetano moći da uđu na istočnu tribinu.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su, kao i na prethodnim derbi mečevima, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Crvena zvezda. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje.