У осмини финала Купа Србије, фудбалери Војводине данас играју против Пролетера на „Карађорђу“.

Текстуални пренос меча од 16 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Пролетер: Елесин – Митровић, Бацановић, Јоковић, Башановић – Илић, Андрејевић, Јанковић, Живојиновић – Којић, Галић.

Војводина: Вуклиш – Бјековић, Бралић, Деветак, Ђорђевић – Дринчић, Стојковић – Вукадиновић, Човић, Младеновић – Мркаић.

Одржан је минут ћутања у знак почасти према недавно преминулом легендарном аргентинском фудбалеру Дијегу Марадони.

Утакмица је почела. Меч се игра без присуства гледалаца.

16. минут: Ђорђевић је сјајно прошао поред једног играча Пролетера, а потом одиграо дупли пас са Вукадиновићем и додао лопту до Мркаића, који је шутирао са свега-два три метра из прве, али је Елесин одбранио.

28. минут: Човић је шутирао са око 18 метара, али је слабо захватио лопту, која је отишла поред стативе. Након тога, због фаула над Стојковићем који није досуђен због тога што је пуштена предност за Војводину у претходном нападу, жути картон у екипи Пролетера добио је Душан Јоковић.

31. минут: Мркаић је шутирао из окрета са око осам-девет метара искоса, али је лопта отишла ван оквира гола.

37. минут: После центаршута са десне стране, Човић је упутио ударац главом са око осам-девет метара, али је лопта отишла преко гола.

38. минут: Вукадиновић је шутирао са око 13-14 метара, али је слабо захватио лопту, коју је лако ухватио Елесин.

43. минут: Слободан ударац за Пролетер са око 35 метара је извео Андрејевић, али је лопта отишла поред гола.

45. минут: Због опструкције игре приликом извођења фаула за Војводину, жути картон у екипи Пролетера добио је Марко Јанковић.

Прво полувреме је завршено.

Почело је друго полувреме. У оба тима извршена је по једна измена: у Пролетеру, изашао је Душан Јоковић, а ушао Данило Миленковић, а у Војводини, изашао је Богдан Младеновић, а ушао Миодраг Гемовић.

46. минут: Ђорђевић је шутирао са петнаестак метара искоса, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

51. минут: Галић је шутирао са петнаестак метара, али је лопта отишла високо преко гола.

52. минут: После центаршута Дринчића из слободног ударца, Деветак је упутио ударац главом, али је лопта отишла неколико центиметара изнад пречке.

54. минут: Стојковић је шутирао са око 25 метара искоса, али је Елесин ухватио лопту.

55. минут: Гемовић је шутирао са десетак метара, али је Елесин одбранио.

57. минут: Извршена је и друга измена у тиму Пролетера: изашао је Виктор Живојиновић, а ушао Никола Глушчевић.

59. минут: Извршена је друга измена и у тиму Војводине: изашао је Момчило Мркаић, а ушао Петар Бојић.

61. минут: ГОЛ! Воша води 0:1. Бојић је у шеснаестерцу сјајно проиграо Вукадиновића, који је упутио пас пред гол до Човића, а он је ударцем из прве погодио небрањену мрежу.

66. минут: Андрејевић је шутирао са око 27-28 метара, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

68. минут: Миленковић је шутирао са око 20 метара, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола. У следећем нападу, Гемовић је шутирао са око 27-28 метара искоса, али је Елесин ухватио лопту.

75. минут: Човић је пресекао непрецизан пас Башановића, ушао у шеснаестерац и шутирао са десетак метара искоса, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе. Одмах потом, извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Немања Човић, а ушао Дејан Зукић.

76. минут: Извршена је двострука измена у тиму Пролетера: изашли су Данило Бацановић и Јован Илић, а ушли Алекса Пејић и Бошко Паповић.

78. минут: Бојић је шутирао са око 22-23 метра искоса, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

87. минут: После лепе акције Војводине, Гемовић је шутирао са око 13-14 метара искоса, али је Елесин ухватио лопту. Одмах потом, извршена је и пета измена у тиму Пролетера: изашао је Младен Галић, а ушао Александар Ђурић.

91. минут: Вукадиновић је шутирао са око 25 метара, али је слабо захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола. Одмах потом, извршена је и четврта измена у тиму Војводине: изашао је Миљан Вукадиновић, а ушао Ђорђе Ђурић.

92. минут: ГОЛ! Воша води 0:2. Дринчић је послао одличан пас ка Зукићу, који је прихватио лопту на око 23-24 метра од гола Пролетера, кренуо напред и прецизним ударцем савладао Елесина.

Утакмица је завршена.