U osmini finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine danas igraju protiv Proletera na „Karađorđu“.

Tekstualni prenos meča od 16 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Proleter: Elesin – Mitrović, Bacanović, Joković, Bašanović – Ilić, Andrejević, Janković, Živojinović – Kojić, Galić.

Vojvodina: Vukliš – Bjeković, Bralić, Devetak, Đorđević – Drinčić, Stojković – Vukadinović, Čović, Mladenović – Mrkaić.

Održan je minut ćutanja u znak počasti prema nedavno preminulom legendarnom argentinskom fudbaleru Dijegu Maradoni.

Utakmica je počela. Meč se igra bez prisustva gledalaca.

16. minut: Đorđević je sjajno prošao pored jednog igrača Proletera, a potom odigrao dupli pas sa Vukadinovićem i dodao loptu do Mrkaića, koji je šutirao sa svega-dva tri metra iz prve, ali je Elesin odbranio.

28. minut: Čović je šutirao sa oko 18 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla pored stative. Nakon toga, zbog faula nad Stojkovićem koji nije dosuđen zbog toga što je puštena prednost za Vojvodinu u prethodnom napadu, žuti karton u ekipi Proletera dobio je Dušan Joković.

31. minut: Mrkaić je šutirao iz okreta sa oko osam-devet metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola.

37. minut: Posle centaršuta sa desne strane, Čović je uputio udarac glavom sa oko osam-devet metara, ali je lopta otišla preko gola.

38. minut: Vukadinović je šutirao sa oko 13-14 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koju je lako uhvatio Elesin.

43. minut: Slobodan udarac za Proleter sa oko 35 metara je izveo Andrejević, ali je lopta otišla pored gola.

45. minut: Zbog opstrukcije igre prilikom izvođenja faula za Vojvodinu, žuti karton u ekipi Proletera dobio je Marko Janković.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U oba tima izvršena je po jedna izmena: u Proleteru, izašao je Dušan Joković, a ušao Danilo Milenković, a u Vojvodini, izašao je Bogdan Mladenović, a ušao Miodrag Gemović.

46. minut: Đorđević je šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

51. minut: Galić je šutirao sa petnaestak metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

52. minut: Posle centaršuta Drinčića iz slobodnog udarca, Devetak je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

54. minut: Stojković je šutirao sa oko 25 metara iskosa, ali je Elesin uhvatio loptu.

55. minut: Gemović je šutirao sa desetak metara, ali je Elesin odbranio.

57. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Proletera: izašao je Viktor Živojinović, a ušao Nikola Gluščević.

59. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Momčilo Mrkaić, a ušao Petar Bojić.

61. minut: GOL! Voša vodi 0:1. Bojić je u šesnaestercu sjajno proigrao Vukadinovića, koji je uputio pas pred gol do Čovića, a on je udarcem iz prve pogodio nebranjenu mrežu.

66. minut: Andrejević je šutirao sa oko 27-28 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

68. minut: Milenković je šutirao sa oko 20 metara, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola. U sledećem napadu, Gemović je šutirao sa oko 27-28 metara iskosa, ali je Elesin uhvatio loptu.

75. minut: Čović je presekao neprecizan pas Bašanovića, ušao u šesnaesterac i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. Odmah potom, izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Nemanja Čović, a ušao Dejan Zukić.

76. minut: Izvršena je dvostruka izmena u timu Proletera: izašli su Danilo Bacanović i Jovan Ilić, a ušli Aleksa Pejić i Boško Papović.

78. minut: Bojić je šutirao sa oko 22-23 metra iskosa, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

87. minut: Posle lepe akcije Vojvodine, Gemović je šutirao sa oko 13-14 metara iskosa, ali je Elesin uhvatio loptu. Odmah potom, izvršena je i peta izmena u timu Proletera: izašao je Mladen Galić, a ušao Aleksandar Đurić.

91. minut: Vukadinović je šutirao sa oko 25 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola. Odmah potom, izvršena je i četvrta izmena u timu Vojvodine: izašao je Miljan Vukadinović, a ušao Đorđe Đurić.

92. minut: GOL! Voša vodi 0:2. Drinčić je poslao odličan pas ka Zukiću, koji je prihvatio loptu na oko 23-24 metra od gola Proletera, krenuo napred i preciznim udarcem savladao Elesina.

Utakmica je završena.