Slaninari zapad

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i svoje navijače da je promenjeno vreme preuzimanja ulaznica za meč 23. kola Super lige Srbije, u kojem će se na „Karađorđu“ sastati Vojvodina i Rad.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 17 časova dočekuju ekipu Rada na „Karađorđu“, a u znak zahvalnosti za sjajnu podršku na meču prethodnog kola protiv Spartaka u Subotici, kao i u želji da crveno-beli imaju što brojniju i veću podršku protiv „građevinara“, Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaznice za predstojeći meč mogu besplatno da se preuzmu na blagajni.

Ipak, u odnosu na ranije najavljeno vreme rada blagajni, došlo je do određenih promena, pa će se preuzimanje ulaznica vršiti po sledećem rasporedu:

subota, 25. februar: od 10 do 14 časova, u prostorijama kompanije „Gigs Tix“ u „Pariskom magazinu“ (Kralja Aleksandra 12), moći će da se preuzmu ulaznice za zapad i istok;

nedelja, 26. februar: od 14 do 17 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) moći će da se preuzmu ulaznice za zapad; od 14 do 17 časova na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”) moći će da se preuzmu ulaznice za istok; od 16 do 17 časova u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a za ulazak na stadion ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta.

Kapije stadiona „Karađorđe“ na dan meča biće otvorene od 15:30 sati, a FK Vojvodina poziva sve svoje pristalice da na vreme preuzmu ulaznice i dođu na stadion da podrže naše fudbalere u borbi za vrh tabele.

SAMO NAPRED VOJVODINA!