DSC_0020

 

 

FK „Vojvodina“ je proteklog leta sa velikim uspehom organizovao  prvi dečiji fudbalski festival „Vojvodina Joma Kup 2012“. U tri takmičarska dana Fudbalskim centrom „Vujadin Boškov“ prodefilovalo je 1960 malih fudbalera iz 11 evropskih zemalja, njihovih roditelja i nebrojeno mnogo gostiju. Utisci koje su budući fudbalski asovi i svi oni koji su se u to vreme zatekli na terenima FC „Vujadun Boškov“  poneli iz Novog Sada prevazišli su sva očekivanja organizatora i učesnika.

Kako su i obećali na kraju prvog turnira, vredni fudbalski radnici iz našeg kluba krenuli su u realizaciju drugog po redu festivala dečijeg fudbala koji će ove godine nositi ime „Carnex Kup 2013“.
Turnir će se igrati od 20-23 juna ove godine na terenima FC „Vujadin Boškov“, a očekuje se učešće preko 200 ekipa iz zemlje i inostranstva. Kuriozitet je da je prva prijavljena ekipa iz Čikaga (SAD), a najavljeno je da će u Novi Sad doći i timovi iz Rusije, Italije, Španije, Grčke, Rumunije, Mađarske, Austrije, Nemačke,  Hrvatske, BiH, Slovenije, Crne Gore, Makedonije i Ukrajine.

 

http://youtu.be/6xWm4UbwwzQ