Prvu kontrolnu utakmicu po dolasku u Austriju, fudbaleri Vojvodine odigraće protiv Kopenhagena u Bad Radkersburgu,  gradiću koji se nalazi na samoj granici Slovenije i Austrije.
Bad Radkersburg i Gornju Radgonu deli reka Mura, baš kao Novi Sad i Petrovaradin. Nekadašnja granična linija između Jugoslavije i austrije prolazila je sredinom mosta koji i danas povezuje dve države.

TRENIRALI GRIN I AĐURU

Ekipa Vojvodine odradila je prepodnevni trening podeljena u dve grupe. Veća  grupa igrača startovala je u 8,30 časova dok su Ađuru, Grin, Spremo, Kordić i Kosović na teren izašli pola časa kasnije kako bi uradili dodatna testiranja kod kondicionog trenera Milana Šolaje.

VRATIO SE ZOLTAN SABO

Prvi asistent šefa stručnog štaba, Zoltan Sabo, vratio se jutros iz Litvanije gde je posmatrao meč Suduva-Daugava 0 : 1.
Prema Sabovim tvrdnjama, radi se o dve ekipe približnih kvaliteta. Više sreće u prvoj utakmici imali su gosti iz Letonije ali to ne mora da znači da je sve rešeno.
Litvansko i letonsko prvenstvo su u toku pa se obe ekipe nalaze u punoj takmičarskoj formi. Primetno je da su fizički snažni i taktički potkovani.
Sigurno je da Vojvodini neće biti ni malo lako, bez obzira sa kojom ekipom bude odmeravala snage.