Фудбалери Војводине поражени су од екипе Марибора резултатом 3:2 (1:0), у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

Пред око 50 гледалаца у спортском центру „Сусеси“, стрелци за Марибор били су Пихлер у 37, Вилер у 64. и Котник у 90, док су голове за Вошу постигли Човић у 49. (п) и Зукић у 69. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Роцков  (од 58. Вуклиш) – Стојковић (од 46. Бјековић), Ђурић (од 46. Андрић), Саничанин (од 46. Стојсављевић), Ђорђевић (од 46. Деветак) – Дринчић (од 46. Ђуришић), Топић (од 46. Зукић) – Ђуричин (од 46. Младеновић, од 80. Кокир), Бојић (од 46. Човић), Вукадиновић (од 46. Нешковић) – Мркаић (од 46. Оболски).

Марибор: Цотман – Пихлер (од 70. Врховец), Кронаветер (од 70. Црету), Заховић (од 70. Бајде), Дервишевић (од 70. Колманич) – Милец (од 70. Рајчевић), Вилер (од 70. Мешановић), Митровић (од 70. Мутавчић), Коблар (од 70. Ускоковић) – Пожег Ванцаш, Сантос (од 70. Котник).

Прва прилика на утакмици је виђена у 12. минуту, када је са леве стране центрирао Вукадиновић, голман Цотман је покушао да избије лопту, али је она дошла до Ђуричина, који је шутирао са око седам-осам метара, али је лопта отишла преко гола словеначког тима.

На другој страни, у 36. минуту, досуђен је пенал за Марибор. После дубинског паса у шеснаестерац Војводине, лопту је прихватио Заховић, на кога је стартовао Саничанин, па је главни судија меча досудио најстрожу казну. Једанаестерац је извео Кронаветер, али је голман Војводине Роцков одлично реаговао и одбранио његов ударац.

Међутим, само минут касније, Марибор је ипак дошао у вођство. После корнера, у петерцу Војводине је добро скочио Пихлер и упутио ударац главом, Ђурић је са гол-линије покушао да је избије у поље, али је она ипак завршила у мрежи Вошиног гола.

Предност Марибора није дуго трајала, пошто је Војводина успела да изједначи већ почетком другог полувремена. У 49. минуту, Оболски је у шеснаестерцу пресекао повратни пас ка голману Цотману, чувар мреже Марибора га је фаулирао, па је досуђен још један једанаестерац за овом мечу, али овога пута у корист црвено-белих. Сигуран извођач пенала је био Човић, који је тако изједначио резултат.

Већ у 55. минуту, Воша је лако могла доћи до преокрета и то после контранапада, када је са леве стране одлично центрирао Деветак, а ударац са око седам-осам метара из прве упутио Бјековић, али је Цотман сјајно реаговао и одбранио. На другој страни, у 64. минуту, Марибор је поново дошао у вођство.

После дуплог паса са Сантосом, Заховић је одлично проиграо Вилера, који је утрчао у шеснаестерац и шутирао из прве, те са око 12-13 метара послао лопту у даљи доњи угао голмана Вуклиша.

Војводина је имала фантастичну прилику да још једном изједначи само три минута касније, када је Деветак центрирао, а у шеснаестерцу Марибора лопту прихватио Младеновић и додао је до Оболског, који је шутирао са свега-три четири метра, али је лопта погодила пречку. Међутим, што се није десило тад, догодило се већ у 69. минуту.

Са око 20 метара од противничког гола, слободан ударац за Војводину је извео Зукић и, пребацивши живи зид, постигао сјајан гол за свој тим. Међутим, у 90. минуту, Марибор је по трећи пут дошао до предности.

Након корнера, у шеснаестерцу Војводине је до лопте дошао Котник и „маказицама“ са десетак метара послао лопту у рашље гола Вуклиша, те тиме уједно поставио коначан резултат утакмице.