DSC_0286

 

U okviru 28. kola JSL fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu beogradskog Rada. Utakmica se igra u sredu 13. maja sa početkom u 19 : 00 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Vojvodina i  Rad su do sada odigrali ukupno 54  takmičarske utakmice u kojima je Vojvodina pobedila 16 puta, 21 put je utakmica završena bez pobednika, dok je Rad pobedio 17 puta. Kao domaćin Vojvodina je uspešnija,  u 25 utakmica ima 14 pobeda, 6 nerešenih  i 5 poraza. U utakmici koja je odigrana u prvom delu sezone na „Vračaru“, nije bilo pobednika, 0:0.

Na konferenciji za štampu koja je održana u Media centru SC „Vujadin Boškov“ prisustvovali su šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić i prvotimac Slaviša Radović.

-Očekuje nas jedna teška utakmica protiv ekipe koja se nalazi u odličnoj formi u drugom delu prvenstva. Mi, kao i u svakoj utakmici, idemo na pobedu i 3 boda koja će nas za korak približiti plasmanu u Evropu. Prvo poluvreme utakmice sa Donjim Sremom je model igre kom težimo, ali se nadamo da ćemo ovaj put uspeti da održimo taj ritam svih 90 minuta. Ne  možemo da računamo na Babića i Nastića koji su se žalili na povrede, dok ćemo o Gaćinoviću odlučiti nakon današanjeg treninga. U svakom slučaju očekujem da budu spremni za utakmicu protiv Čukaričkog, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

-Kao što je i šef rekao, očekujem jednu tešku utakmicu protiv ekipe koja se nalazi u dobroj formi. Međutim, mi smo igrači Vojvodine i zna se šta se očekuje od nas – pobeda u svakoj utakmici, s toga očekujem 3 boda koja će nas približiti plasmanu u Evropu, rekao je levi bek Vojvodine Slaviša Radović.

SLOBOBODAN ULAZ DO KRAJA PRVENSTVA

Kapije stadiona „Karađorđe“ biće otvorene do kraja prvenstva, tačnije na preostale dve utakmice u Novom Sadu, protiv Rada i Radničkog 1923.