Darko Puškarić

 

Fudbaler Vojvodine Darko Puškarić izjavio je da njegovi saigrači i on u meč protiv Konah’s kija moraju da uđu sa istim žarom i energijom kao nedavno protiv Bokelja.

U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Konah’s ki iz Velsa. Tim povodom, u media centru stadiona „Karađorđe“ danas je održana konferencija za novinare, na kojoj se predstavnicima medija obratio fudbaler Darko Puškarić.

Iako je prethodno bilo planirano da se to učini u utorak, iz ambasade Velike Britanije u Beogradu naknadno je stiglo obaveštenje da se podnošenje zahteva za vizu pomera za danas, pa iz tog razloga konferenciji nije mogao da prisustvuje niko od članova stručnog štaba.

U ime čitavog tima, najiskusniji fudbaler Voše Darko Puškarić, koji danas slavi svoj 31. rođendan, poručio je da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe da dobrom igrom i pobedom ponovo obraduju navijače.

– S obzirom na to da smo prvo kolo završili na jako dobar način, voleli bismo da sa istim žarom i istom energijom odigramo i sutra. Predstavnik iz Velsa je delimična nepoznanica za nas. Neki materijal smo dobili i stručni štab nas polako upoznaje sa njihovim kvalitetima. Reč je o čvrstoj, tvrdoj ekipi, koja je skoncentrisana uglavnom na defanzivu. Fizički su prilično jaki, dok smatram da smo u tehničkom smislu mi u prednosti. Verujem da ćemo na našem terenu na „Karađorđu“, uz podršku naših navijača, moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi za nas predstavljala svaka pobeda bez primljenog gola. Ako to ostvarimo, smatram da bismo bili dosta blizu plasmana u treće kolo – rekao je Puškarić.

Meč je na programu u četvrtak od 20 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Vojvodine, a prodaja i podela ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

sreda, 13. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 do 20 časova, moći će da se nabave ulaznice za zapad i istok.

četvrtak, 14. jul: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 13 časova do početka meča, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za istok. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini, od 17 časova do početka meča, moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 500 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice.

Ulaznice će se prodavati/deliti po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.