obrazac-za-slike---vesti

 

 

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije dr Dane Korica posetio je FK „Vojvodina“. Njega je u FC „Vujadin Boškov“ primio generalni sekretar Voše, Radisav Rabrenović. On je od Korice dobio monografiju SSS, a usledio je i obilazak Sportskog centra.

– Da sam kada sam bio mlad imao ovakve uslove, od soba, do bazena za oporavak, klimatizovanog restorana i medicinskog bloka, bio bi prvak sveta. Svaka čast pokojnom predsedniku Bati Butoroviću za ulaganja u sve ovo. Cela Vojvodina se treba ponositi sa ovim. Verujem da će novi predsednik Balša, sa generalnim sekretarom Rabrenovićem, potpredsednicima Kežmanom i Vlaovićem, kao i menadžmentom kluba nastaviti sa uspesima. Preneću utiske našem predsedniku Šoštaru i nadam se da ćemo na jesen ponovo posetiti ovaj centar i dogovoriti jaču saradnju – istakao je Dane Korica.

Radisav Rabrenović je gostu uručio knjigu o legendi jugoslovenskog fudbala Vujadinu Boškovu.

– Čast nam je što nas je legenda kakav je Korica, posetio. Sportski savez Srrbije je najveća sportska organizacija u zemlji. Verujem da ćemo uskoro zajednički organizovati neke sportske akcije – poručio je Rabrenović.