Fudbaleri Vojvodine

 

Posle jučerašnjeg slobodnog popodneva, fudbaleri Vojvodine danas su ponovo izašli na teren i radili na jačanju svojih fizičkih sposobnosti.

Fudbaleri Vojvodine danas su nastavili sa treninzima na terenu sportskog centra „Palisad“. Posle jučerašnjeg slobodnog popodneva, crveno-beli su danas pre podne imali trening jačanja svojih fizičkih sposobnosti i radili vežbe koje je pokazao pomoćni trener Bojan Neziri.

Odvojeno od ekipe, radili su rekonvalescent Dušan Jovančić i Francuz Roman Davinji, koji su lagano trčali oko terena. Ekipu Vojvodine juče je napustio mladi Milan Lazarević, kome se otok na kolenu ipak povlači nešto sporije nego što se očekivalo. S obzirom na to da neće biti u stanju da trenira u narednih nekoliko dana, on se juče vratio u Novi Sad, gde će obaviti ultrazvuk i nastaviti oporavak.

S druge strane, crveno-belima se juče pridružio napadač Đorđe Ivković (21), koji je prošle sezone nastupao za srpskoligaša Stepojevac. On će u narednom periodu biti na probi i pokušati da se nametne šefu stručnog štaba Radoslavu Bataku za mesto među prvotimcima „stare dame“.

Novi trening fudbalera Vojvodine zakazan je za danas u 17:30 časova, dok će sutra popodne biti odigrana nova prijateljska utakmica, protiv ekipe Zete iz Golubovaca.