DSC_0002

 

 

Utakmicom sa Radom otvaramo ciklus od pet najtežih utakmica u prvenstvu. Igraćemo protiv ekipa koje se bore za opstanak. Rad, Sloboda, Javor, OFK Beograd i Radnički 1923… ovo je jedan jako težak ciklus. Mi smo već imali sastanak sa igračima i skrenuli im pažnju na ovu činjenicu. Znamo kako su ekipe koje se bore za opstanak motivisane i ako mi ne budemo dovoljno motivisani da odgovorimo agresivno imaćemo velikih problema.
Ekipa Rada je vrlo interesantna, to nije tim od prošle jeseni. Doveli su nekoliko vrlo kvalitetnih i iskusnih igrača, a svoju motivaciju za opstanak već su demonstrirali na prošloj utakmici sa OFK Beogradom. Na njihovu želju i agresivnost moramo odgovoriti dodatnim angažmanom, naći snage da prevaziđemo sve naše trenutne probleme. Sigurno će se pojaviti i zamor kao i u prošloj utakmici u Subotici. Naša je dužnost i obaveza  da ponovimo dobru igru.
Kad su u pitanju povrede, ne možemo da računamo na Mijata Gaćinovića dok Puškarić oseća problem sa zadnjom ložom i verovatno nećemo rizikovati sa njim kako ne bi došlo do pogoršanja. Poletanović se takođe žali na povredu primicača ali se nadamo da će biti spreman da istrči na teren. Marko Živković nema pravo nastupa zbog žutih kartona, a najbliži da zauzme njegovo mesto je Stefan Nikolić. Vrlo sam zadovoljan što smo u Subotici dobili još jednog igrača u ozbiljnoj konkurenciji za tim, a to je Mića Ivanić koji iako nije bočni igrač, vrlo dobro obavlja sve postavljene zadatke . Na gol se vraća Milan Jovanić kao i Nastić na mesto pored leve aut linije.

JOVANIĆ : ZASLUŽUJEMO PODRŠKU SA TRIBINA

Očekuje nas jedna teška utakmica protiv ekipe koja zna da igra fudbal i radi to veoma dobro. Rad ni po čemu ne zaslužuje da se nalazi na dnu tabele.
Ovom prilikom bi pozvao naše navijače da dođu u što većem broju i daju nam podršku jer lično mislim da je zaslužujemo. Mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se još jednom pobedom.