Grbovi FK Rad i FK Vojvodina

 

U 15. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Rada u Beogradu.

Tekstualni prenos meča od 19 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 500 gledalaca, među kojima su i oko 50 navijača Vojvodine.

14. minut: Jovančić je šutirao sa oko 18-19 metara, ali je lopta otišla preko gola. Odmah u sledećem napadu, Rad je propustio sjajnu priliku za vođstvo. Milošev je izbio sam ispred Rockova i šutirao sa oko šest-sedam metara, ali pravo u čuvara mreže Vojvodine.

21. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Kojašević je postigao gol direktno iz kornera!

40. minut: Kojašević je šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta prošla pored stative.

43. minut: Posle kornera za Rad koji je izveo Marinković, Volkov je sa tri metra pokušao da sprovede loptu u mrežu, ali je nije dobro zahvatio, pa ju je s lakoćom uhvatio Rockov.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

46. minut: Denić je šutirao sa oko 18 metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

47. minut: Zbog prekršaja s leđa nad Mesarovićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Rada dobio je Đorđe Denić.

49. minut: Rad je propustio neverovatnu priliku za izjednačenje. Volkov je dobro prošao po levoj strani i uputio pas pred gol Vojvodine, lopta je prošla i golmana Rockova, ali je Lutovac sa dva metra prebacio prazan gol.

51. minut: Izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: zbog povrede, iz igre je izašao Aleksandar Mesarović, a umesto njega na terenu je Daniel Avramovski.

55. minut: Antić je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

58. minut: Izvršena je dvostruka izmena u timu Rada: izašli su Lazar Milošev i Nebojša Marinković, a ušli Nenad Lukić i Bogdan Mladenović.

60. minut: Zbog prigovora na dosuđen faul u napadu, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Stefan Mihajlović.

62. minut: Vukasović je šutirao sa skoro 30 metara, ali je Zogović uspeo da izbije loptu u korner. Posle kornera koji je izveo Subotić, Veselinović je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla van okvira gola.

63. minut: Zbog prigovora na dosuđen gol aut za Vojvodinu, umesto korner za domaćina, žuti karton u ekipi Rada dobio je Đorđe Ajković.

65. minut: Posle lepe akcije fudbalera Vojvodine, Subotić je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

80. minut: Slobodan udarac za Rad sa skoro 30 metara iskosa izveo je Ajković, ali je šutirao preko gola. Odmah potom, izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Stefan Mihajlović, a ušao Ivica Jovanović.

82. minut: Rad je propustio još jednu dobru šansu za izjednačenje. Volkov je prošao po levoj strani i centrirao, a Mladenović uputio udarac glavom sa svega tri metra, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. Odmah potom, izvršena je i poslednja izmena u timu Rada: izašao je Aleksandar Lutovac, a ušao Vule Vujačić.

83. minut: Zbog prigovora na jednu sudijsku odluku, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nikola Antić.

85. minut: Izvršena je poslednja izmena i u timu Vojvodine: izašao je Damir Kojašević, a ušao Vasko Kalezić.

86. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:2! Lakićević je prošao po desnoj strani i uputio pas po zemlji u šesnaesterac, a tamo je Subotić udarcem iz prve sa desetak metara postigao drugi gol za crveno-bele.

89. minut: GOL! Voša vodi 0:3! Kalezić je sjajno proigrao Jovanavića, koji je ostao sam ispred golmana Zogovića i rutinski ga savladao za treći gol „stare dame“.

Utakmica je završena.