Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine danas su ponovo uvežbavali stil igre koji zahteva šef stručnog štaba Ilija Stolica, ali su radili i na kretnjama i akcijama prilikom izvođenja prekida.

Današnje pre podne u turskom letovalištu Beleku, fudbaleri Vojvodine iskoristili su za novi vrlo intenzivan, skoro dvočasovni trening u sportskom centru „Titanic Deluxe Belek“. Uz koordinaciju kondicionog trenera Duška Koraća, prvotimci „stare dame“ radili su vežbe za jačanje eksplozivnosti i fizičke kondicije, dok je šef stručnog štaba Ilija Stolica, u igri na skraćenom terenu na dva gola, korigovao akcije svojih igrača i savetima im pomagao da brže i lakše ispune ono što traži od njih.

Takođe, crveno-beli su danas uvežbavali i izvođenje prekida, odnosno kornera i slobodnih udaraca, pri čemu je stručni štab za njih pripremio nekoliko uigranih kombinacija za koje očekuju da će ih fudbaleri Vojvodine primenjivati i kada počne nastavak sezone. Današnji trening propustio je jedino Daniel Avramovski, dok je mladi Kristijan Živković samo lagano trčao oko terena, kako ne bi opteretio povređeno mesto i polako se uvodio u trenažni proces.

Fudbaleri Vojvodine popodne neće imati trening, a za sutra u 15 časova po srpskom vremenu zakazana je prijateljska utakmica protiv ekipe Olimpije iz Ljubljane. Postoji velika mogućnost da će ovaj meč biti direktno prenošen, kako na zvaničnom sajtu FK Vojvodina, tako i na Novosadskoj televiziji.