grupna

 

 

 

Stadin Radničkog

Gledalaca : 400

Sudija : Matić (Šid)

Strelci : Đanković (iz jedanaesterca), Ćirić i Lepinjica za Radnički, a Nenadović i Pankov za Vojvodinu

Radnički : Romić, Kucalović, Đurkić, Drobnjak, Aperlić, Radunović, Smić, Krajnović, Ćirić Đanković, Lepinjica

Igrali su još : Dobrojević, Savić, Vuković, Smiljanić, Matić, Gajica i Ivković

Vojvodina : Rockov (Ivić), Vukaljević (Joksimović), Kočović (Stojisavljević)Novaković, Pankov (Fimić), Ivanić, Desančić (Petrović), Popara (Vujičić), Asani (Karać), Nenadović (Kremenović), Ilić (Grgić)

Omladinski tim Vojvodine pojačan nekolicinom rezervista poražen je na gostovanju u Šidu od srpskoligaša Radničkog. Novosađani su dva puta vodili ali su se ambiciozni domaćini ipak na kraju radovali.

Vojvodina je došla do prednosti već u uvodnim minutima utamice kada je Nenadović iskoristio povratnu loptu koju mu je uputio Desančić i iz neposredne blizie matirao golmana Romića.
Minut, dva pre toga Asani je propustio veliku šansu za gol. Brzonogi vezista je iskoristio grešku odbrana domaćina, oduzeo im loptu, ušao u šesnaesterac i umesto da sam završi akciju, opkušao je da asistira pa su igrači Radničkog otklonili opasnost.
Sredinom prvog poluvremena domaći sastav došao je do izjednačenja, morao reći iz nepostojećeg jedanaesterca. Na ubačenu loptu sa desne strane zajedno su skočili jedan napadač Radničkog i Srđan Vukaljević. Lopta ih je preletela, obojica su se našla na zemlji, a sudija je posle nekoliko sekundi razmišljanja uz smeh sa tribina, pokazo na belu tačku sa koje je Đanković savladao Rockova.

Desetak minuta kasnije, nakon kornera sa leve strane koji je izveo Ivanić, u buketu igrača najviši je bio Pankov koji je udarcem glavom pogodio levi ugao gola Radničkog.

Radnički je u drugom poluvrmenu dominirao zahvaljujući činjnici da su u ekipu Vojvodine na terenu bili uglavnom sedamnaestogodišnjaci i tu prednost krunisao sa dva efektna pogotka Ćrića i Lepinjice.