Grbovi FK Radnički i FK Vojvodina

 

U petom kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radničkog u Nišu.

Tekstualni prenos meča od 18 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Radnički: Šaranov – Mijailović, Stojanović, Stanisavljević, Subić – Mićić, Jovanović, Pavkov, Simunović – Noma, Babić.

Vojvodina: Rockov – Lazarević, Veselinović, Radovanović, Antić – Putinčanin, Zličić, Arsić – Avramovski, Mesarović, Vinsent.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 2.500 gledalaca, među kojima su i tridesetak navijača Vojvodine.

9. minut: Radnički je poveo sa 1:0. Stanisavljević je centrirao iz kornera, a Veselinović je glavom sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

19. minut: Nakon dosuđenog prekršaja nad Simunovićem u šesnaestercu Radničkog, Eze Vinsent je protestovao kod pomoćnog sudije, zbog čega je dobio žuti karton.

21. minut: Stojanović je ušao u šesnaesterac Vojvodine i šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je Rockov odbranio. Takođe, izvršena je prva izmena u timu Vojvodine: izašao je Eze Vinsent, a ušao Nikola Gajić.

40. minut: Noma je šutirao sa oko 25 metara iskosa, ali je lopta otišla preko gola.

42. minut: Mesarović je šutirao sa oko 25 metara iskosa, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla visoko preko gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

46. minut: Stojanović je šutirao iz okreta sa oko 17 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

51. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Radničkog: zbog povrede, teren je napustio Aleksandar Subić, a u igru je ušao Nikola Stanković.

52. minut: Radnički je poveo sa 2:0. Pavkov je dobio loptu u šesnaestercu Vojvodine i šutirao sa oko osam-devet metara iskosa, Rockov je odbranio, ali je na loptu potom natrčao Babić i sa devet-deset metara je prosledio u mrežu. S obzirom na to da je ranije nosio dres Vojvodine, Babić nije želeo da proslavi ovaj pogodak.

56. minut: Nakon duela Avramovskog i jednog fudbalera Radničkog u šesnaestercu Vojvodine, sudija Petar Piper dosudio je penal za domaćina. Jedanaesterac je izveo Pavkov i povisio prednost Radničkog na 3:0.

58. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Lazar Arsić, a ušao Stefan Cebara.

66. minut: Radnički vodi 4:0. Simunović je dodao loptu do Stojanovića u šesnaestercu Vojvodine, a on se driblingom izborio za poziciju za šut i preciznim udarcem sa oko 15 metara iskosa poslao loptu u dalji donji ugao gola Rockova.

67. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Radničkog: izašao je Aleksandar Jovanović, a ušao Nikola Aksentijević.

70. minut: Posle kornera koji je izveo Babić, Mićić je uputio udarac glavom, ali je lopta otišla preko prečke.

74. minut: Babić je šutirao sa oko 25 metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

75. minut: Posle nabačene lopte u šesnaesterac Vojvodine, Pavkov je šutirao sa oko 11-12 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koju je s lakoćom uhvatio Rockov. Međutim, nedugo potom, Radniči je poveo sa 5:0. Babić je dodao loptu do Stanisavljevića, on mu je petom odigrao povratni pas, a nakon toga je Babić izbio sam ispred Rockova i preciznim šutem sa desetak metara iskosa poslao loptu u dalji donji ugao gola Vojvodine.

79. minut: Izvršena je treća izmena u obe ekipe: u Radničkom, izašao je Slaviša Stojanović, a ušao Petar Krstić, a u Vojvodini je izašao Lazar Zličić, a ušao Vasko Kalezić. Odmah potom, Noma je oduzeo loptu Mesaroviću na sredini terena, povukao kontru i proigrao Pavkova u šesnaestercu, ali je on šutirao preko gola.

83. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu sa oko 27-28 metara izveo je Avramovski, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke.

86. minut: Lazarević je šutirao sa oko 11-12 metara iskosa, ali je lopta otišla visoko preko gola.

88. minut: Mesarović je šutirao sa oko 16 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

Utakmica je završena.