Grbovi FK Radnički i FK Vojvodina

 

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radničkog u Nišu, u okviru 14. kola Super lige Srbije.

Tekstualni prenos meča od 17 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Radnički: Bajić – Bulatović, Pavkov, Arsić, Petrović – Mrkić, Jovanović, Stanković, Radivojević – Apostolović, Mitrović.

Vojvodina: Kordić – Lakićević, Planić, Kovačević, Antić – Maksimović, Jovančić – Malbašić, Paločević, Meleg – Trujić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 3.000 gledalaca, među kojima su i pedesetak navijača Vojvodine.

5. minut: Stanković je šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

13. minut: Zbog prekršaja nad Lazarom Arsićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Novica Maksimović.

16. minut: Radnički je imao stopostotnu priliku preko Pavkova. Napadač domaćina je ušao u šesnaesterac Vojvodine i šutirao sa oko sedam metara iskosa sa leve strane, ali je pogodio stativu.

20. minut: Apostolović je uputio udarac „makazicama“ sa ivice šesnaesterca, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla van okvira gola.

22. minut: Radnički je poveo sa 1:0. Posle prodora Bulatovića preko gotovo čitavog terena, lopta je došla do Mrkića, koji ju je sa desetak metara poslao iza leđa golmana Kordića.

31. minut: Slobodan udarac za domaćina sa oko 25 metara iskosa sa desne strane izveo je Arsić i snažno šutirao, ali je lopta otišla iznad prečke gola Vojvodine.

43. minut: Posle lepog duplog pasa Antića i Jovančića na levoj strani, levi bek Vojvodine je centrirao, a Malbašić volej udarcem sa oko 14 metara pokušao da postigne gol. Međutim, loše je zahvatio loptu, koja je otišla daleko od gola Radničkog.

44. minut: Zbog prekršaja nad Lazarom Arsićem, drugi žuti karton dobio je Novica Maksimović, pa je Vojvodina ostala sa igračem manje.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

49. minut: Zbog toga što je dosudio prekršaj za Vojvodinu iako je lopta ostala u posedu crveno-belih, koji su imali napad i time nije pustio prednost, protestovao je pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac, pa je glavni arbitar Petar Piper zahtevao od njega da napusti klupu.

50. minut: Ponovo zbog toga što nije dopustio prednost, sada je protestovao Nikola Trujić, koji je zbog toga dobio žuti karton.

52. minut: Arsić je šutirao sa oko 18 metara, ali je Kordić uhvatio loptu.

58. minut: Kontranapad Radničkog završen je oštrim udarcem Mrkića sa 10 metara iskosa sa leve strane, ali je pogodio spoljni deo mreže.

59. minut: Zbog toga što je ometao izvođenje slobodnog udarca za Vojvodinu, žuti karton u ekipi Radničkog dobio je Nikola Mitrović.

65. minut: Zbog prekršaja na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Dušan Jovančić.

69. minut: Radivojević je šutirao sa preko 20 metara, ali je lopta otišla daleko od gola Vojvodine.

70. minut: Izvršena je prva izmena u Radničkom: umesto Andreje Apostolovića, u igri je Dušan Živković. Takođe, izvršena je prva izmena i u Vojvodini: umesto Aleksandra Paločevića, u igri je Nikola Ašćerić.

76. minut: Meleg je šutirao sa oko 25 metara iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla visoko preko gola.

78. minut: Posle nabačene lopte u šesnaesterac Vojvodine, Pavkov je glavom pokušao da savlada Kordića, ali je lopta otišla van okvira gola.

80. minut: Izvršena je i druga izmena u Vojvodini: umesto Nikole Trujića, na terenu je Siniša Babić.

81. minut: Kontranapad Radničkog završen je udarcem Pavkova sa petnaestak metara, ali je lopta otišla visoko preko gola.

83. minut: Izvršena je druga izmena i u Radničkom: umesto Miloša Radivojevića, na terenu je Aleksandar Ignjatović.

85. minut: Zbog prekršaja nad Malbašićem na ivici šesnaesterca Radničkog, žuti karton u ekipi domaćina dobio je Aleksandar Jovanović.

86. minut: Slobodan udarac je fantastično izveo Siniša Babić, ali je pogodio prečku. Na odbijenu loptu natrčao je Ašćerić, ali ju je loše zahvatio, pa je otišla visoko preko gola.

87. minut: Pavkov je šutirao sa 22-23 metra, ali je lopta otišla pored desne stative.

88. minut: Kontranapad Radničkog završen je udarcem Arsića sa 18-19 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

89. minut: Zbog međusobnog koškanja, žuti karton dobili su Ivan Lakićević iz Vojvodine i Aleksandar Ignjatović iz Radničkog.

91. minut: Vojvodina je propustila sjajnu priliku za izjednačenje. Antić je lepo proigrao Babića, koji je sjajno prihvatio loptu i šutirao sa pet metara iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

92. minut: Izvršena je i poslednja izmena u Radničkom: umesto Radoša Bulatovića, u igri je Nikola Stevanović. Zbog prigovaranja sudiji na njegove odluke, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Bogdan Planić.

Utakmica je završena.