Grbovi FK Radnički i FK Vojvodina

 

U 29. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radničkog u Nišu.

Tekstualni prenos meča od 15 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Radnički: Živković – Aksentijević, Bulatović, Petrović, Subić – Mićić, Sa. Stojanović – Stanisavljević, Mrkić, Babić – Pavkov.

Vojvodina: Rockov – Putinčanin, Saničanin, Radovanović, Antić – Vukasović, Jovančić, Zličić – Kalezić, Vinsent, Arsić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 1.500 gledalaca, među kojima su i tridesetak navijača Vojvodine.

6. minut: Posle dubinskog pasa Petrovića u šesnaesterac Vojvodine, Stanisavljević je šutirao sa oko 15 metara iskosa, ali je Rockov odbranio.

10. minut: U pokušaju da dođe do lopte na sredini terena, Aleksandar Subić je nogom udario Kalezića u glavu, zbog čega je dobio žuti karton.

12. minut: Babić je šutirao sa oko 18 metara iskosa, ali pravo u golmana Rockova.

18. minut: Mrkić je primio loptu na oko sedam metara iskosa od gola Vojvodine, driblingom se oslobodio Saničanina i šutirao, ali pravo u golmana Rockova.

23. minut: Zbog prigovora sudiji na dosuđen faul u korist Radničkog na sredini terena nakon duela sa Stojanovićem, žuti karton u timu Vojvodine dobio je Lazar Arsić.

25. minut: Nakon dosuđenog faula za Radnički na sredini terena, Stojanović ga je odmah izveo i pogodio Dušana Jovančića, koji je stojao na metar udaljenosti od lopte, pa je kapiten Vojvodine zbog toga dobio žuti karton.

28. minut: Petrović je šutirao sa oko 27-28 metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

30. minut: Zličić je šutirao sa oko 30 metara, ali je Živković uhvatio loptu.

38. minut: Zbog prekršaja nad Stanisavljevićem na oko 20 metara od gola, žuti karton u timu Vojvodine dobio je Eze Vinsent.

39. minut: Slobodan udarac za Radnički izveo je Stanisavljević i šutirao u donji bliži ugao, Rockov je odbranio, a potom je Pavkov pokušao da prosledi loptu u mrežu, ali je Rockov još jednom odbranio.

41. minut: Arsić je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

45. minut: Posle slobodnog udarca za Radnički koji je izveo Stanisavljević, Rockov je izbio loptu, a potom je Aksentijević šutirao sa oko 23 metra, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Vojvodine, izvršena je prva izmena: izašao je Lazar Arsić, a ušao Daniel Avramovski.

46. minut: Vojvodina je ostala sa igračem manje. Posle koškanja između Radoša Bulatovića i Vinsenta Ezea, sudija Bojan Nikolić je obojici igača pokazao po žuti karton, što je za Vinsenta bio drugi na ovom meču, odnosno crveni.

51. minut: Vukasović je šutirao sa oko 25 metara, ali je Živković uhvatio loptu.

52. minut: Zbog prekršaja nad Babićem na oko 40 metara od gola, žuti karton u timu Vojvodine dobio je Lazar Zličić.

53. minut: Avramovski je lob pasom proigrao Kalezića, koji je šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je Živković odbranio.

54. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Zličić je izveo korner i dodao loptu do Jovančića, on mu je odigrao povatni pas, a potom je Zličić sjajno šutirao sa oko 13-14 metara iskosa i preciznim udarcem pogodio dalji ugao Živkovićevog gola.

70. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Lazar Zličić, a ušao Ivan Lakićević.

74. minut: Zbog igranja rukom, sudija Bojan Nikolić je dosudio jedanaesterac za Radnički. Šutirao je Pavkov, ali je Rockov odbranio.

80. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Vojvodine: izašao je Vasko Kalezić, a ušao Milan Lazarević.

89. minut: Posle nabačene lopte u šesnaesterac Vojvodine, Stanković je šutirao sa oko 15 metara i uspeo da izjednači rezultat.

Utakmica je završena.