Grbovi FK Radnički i FK Vojvodina

 

U 29. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radničkog u Nišu.

Tekstualni prenos utakmice od 16 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Radnički: Aleksandar S. Jovanović – Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić-Pešić – Krstić, Đuričković, Marjanović, Mrkić – Apostolović, Aleksandar Jovanović.

Vojvodina: Kordić – Miletić, Rosić, Pankov, Antić – Maksimović, Sekulić – Malbašić, Meleg, Trujić – Ašćerić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 3.000 gledalaca, među kojima su i desetak navijača Vojvodine.

14. minut: Dosuđen je jedanaesterac za Vojvodinu. Posle slobodnog udarca koji je izveo Meleg, Ašćerić je pao u šesnaestercu Radničkog, a sudija Stojilković procenio je da je jedan odbrambeni igrač domaćih načionio prekršaj za najstrožu kaznu.

15. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:1. Meleg je poslao golmana Jovanovića u desnu, a loptu u levu stranu.

19. minut: Dosuđen je novi slobodan udarac za Vojvodinu, na oko 35 metara od gola Radničkog. Zbog prigovora, žuti karton u ekipi domaćih dobio je kapiten Aleksandar Jovanović.

20. minut: Došlo je do koškanja između igrača dva tima, a sudija Stojilković pokazao je po žuti karton Miletiću i Aleksandru Jovanoviću. S obzirom na to da je kapitenu Radničkog ovo bio drugi žuti karton, domaći tim je ostao sa igračem manje.

24. minut: Zbog faula nad Đuričkovićem na stedini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Novica Maksimović.

27. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:2! Meleg je oduzeo jednu loptu ispred šesnaesterca Radničkog, izašao sam na golmana Jovanovića i nesebično uposlio Trujića, kome nije bilo teško da sa tri metra pošalje loptu u mrežu.

32. minut: Dosuđen je slobodan udarac za Radnički na oko 30 metara od gola Vojvodine. Šutirao je Marjanović, ali je lopta otišla van okvira gola.

34. minut: Sada je Vojvodina imala priliku iz slobodnog udarca. Prekršaj je dosuđen na desnoj strani u visini šesnaesterca, izveo ga je Meleg, a Pankov je pokušao glavom sa svega pet metara, ali je lopta otišla iznad prečke.

45. minut: Radnički je pokušao preko Radoša Bulatovića, koji je šutirao sa nekih dvadesetak metara, ali je Kordić izbio loptu u korner.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

58. minut: Fudbaler Radničkog Saša Marjanović pokušao je da lobuje golmana Kordića sa pola terena, ali je čuvar mreže Vojvodine bio dovoljno oprezan.

59. minut: Sekulić je šutirao sa preko 25 metara, ali je lopta otišla daleko od gola domaćih.

63. minut: Žuti karton u timu Vojvodine dobio je Trujić nakon prekršaja na sredini terena. U ekipi Radničkog, izvršena je dvostruka izmena: izašli su Krstić i Apostolović, a ušli Tomić i Todorović.

66. minut: Izvršena je prva izmena i u Vojvodini: umesto Ašćerića, na terenu je Pavkov.

68. minut: Tomić je šutirao sa oko 25 metara iskosa sa leve strane, ali je daleko od okvira gola.

69. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:3! Trujić je oduzeo jednu loptu na polovini Radničkog i krenuo ka golu domaćih, izašao sam ispred Jovanovića i sa pet metara pogodio bliži ugao.

71. minut: Nova izmena u Vojvodini: zbog povrede, teren je napustio Lazar Rosić, a u igri je Ivan Lakićević.

75. minut: Poslednja izmena u Radničkom: umesto Radoša Bulatovića, na terenu je Stevanović.

78. minut: Posle slobodnog udarca za Radnički, Kordić je samo kratko odbio loptu, na nju je natrčao Tomić, ali je sa tri metra promašio čitav gol. U istom minutu, izvršena je druga izmena u Vojvodini – Melega je zamenio Paločević.

80. minut: Malbašić je lepo proigrao Pavkova, ali je napadač Vojvodine bio u ofsajdu. Zbog toga što je šutnuo loptu nakon sudijskog zvižduka, Pavkov je dobio žuti karton.

84. minut: Napad Vojvodine završio se proigravanjem Sekulića za Antića, bek Voše uhvatio je volej, ali je lopta otišla metar-dva pored stative.

88. minut: Paločević je išao u solo prodor, prošao je trojicu igrača Radničkog, šutirao, ali je lopta otišla u korner.

89. minut: Sjajan prodor Trujića po levoj strani završio se pasom za Pavkova, koji je uklizao na loptu, ali je sa dva metra prebacio prazan gol.

91. minut: Zbog prekršaja na sredini terena, žuti karton dobio je kapiten Vojvodine na ovoj utakmici – Radovan Pankov.

92. minut: Mrkić se našao u dobro prilici, šutirao je iskosa sa desetak metara, ali je Kordić istrčao i skratio ugao, pa je lopta otišla van okvira gola.

93. minut: Sjajan centaršut Trujića sa leve strane, Pavkov je dobro zahvatio loptu glavom, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Utakmica je završena.