U 29. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine danas gostuju ekipi Radnika u Surdulici.

Tekstualni prenos meča od 18 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sastavima:

Radnik: Vasiljević – Milovanović, Pajović, Stevanović, Keremeh – Stamenković, Ristović, Đorđević, Pejčić – Stanisavljević, Zlatanović.

Vojvodina: Rockov – Graovac, Veselinović, Saničanin, Lazarević – Stojković, Zlomislić, Milojević, Zukić – Matić, Nešković.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 700 gledalaca.

5. minut: Ristović je poslao pas u šesnaesterac ka Zlatanoviću, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola.

8. minut: Zukić je odigrao pas do Stojkovića, koji je šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola.

9. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1. Zukić je prošao po desnoj strani i odigrao oštar pas u peterac, a Pajović je, u želji da izbije loptu, postigao autogol.

22. minut: Slobodan udarac za Radnik sa oko 20 metara iskosa izveo je Ristović i šutirao u bliže rašlje, ali je Rockov fantastično odbranio.

23. minut: Zbog obostranog guranja, žute kartone dobili su Mihajlo Nešković iz Vojvodine i Predrag Đorđević iz Radnika.

26. minut: Slobodan udarac za Radnik sa oko 25 metara izveo je Ristović, ali je lopta prošla pored stative.

31. minut: Zbog prigovora na dosuđen faul za Radnik na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Daniel Graovac.

32. minut: Zbog prekršaja nad Graovcem na sredini terena, žuti karton u ekipi Radnika dobio je Bratislav Pejčić.

33. minut: Izvršena je prva izmena u timu Radnika: zbog povrede, iz igre je izašao Bratislav Pejčić, a ušao je Lazar Kojić.

37. minut: U solo prodoru, Ristović je prošao pored nekoliko fudbalera Vojvodine i šutirao sa oko 21-22 metra, ali je lopta otišla preko gola.

45. minut: Stanisavljević je šutirao sa oko 23 metra, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

46. minut: Zukić je, leđima okrenut, odigrao pas do Matića, koji poveo loptu sa polovine terena, utrčao u šesnaesterac i šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

48. minut: Kojić se lepim driblingom izborio za poziciju za udarac i potom šutirao sa oko 22-23 metra, ali je loše zahvatio loptu, koja je otišla daleko van okvira gola.

55. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Radnika: izašao je Bogdan Stamenković, a ušao Uroš Damnjanović.

61. minut: Zlatanović je šutirao sa oko 30 metara, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla van okvira gola. Takođe, izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Mihajlo Nešković, a ušao Nikola Srećković.

62. minut: Posle dodavanja sa desne strane, Đorđević je šutirao sa oko 13-14 metara, ali je Rockov uhvatio loptu.

67. minut: Đorđević je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Rockov odbranio. Već u sledećem napadu, i Zlatanović je bio u šansi, kada je šutirao iz skoro mrtvog ugla sa oko tri-četiri metra, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored gola.

70. minut: Izvršena je i druga izmena u timu Vojvodine: izašao je Dejan Zukić, a ušao Mladen Devetak.

72. minut: Zbog odugovlačenja prilikom ispucavanja lopte, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Emil Rockov.

77. minut: Zbog protestovanja na dosuđen ofsajd u kojem se našao Devetak, sudija Dalibor Manojlović naredio je fizioterapeutu Vojvodine Goranu Marijanu da napusti klupu i pređe na tribine.

78. minut: Stanisavljević je centrirao sa desne strane, a Keremeh uputio udarac glavom sa desetak metara, ali je lopta otišla daleko van okvira gola.

79. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Radnika: izašao je Risto Ristović, a ušao Filip Stojanović.

88. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Bojan Matić, a ušao Nikola Gajić.

93. minut: Zbog prekršaja nad Kojićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nikola Srećković.

95. minut: Zbog šutiranja lopte nakon dosuđenog faula za Radnik, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Mladen Devetak.

Utakmica je završena.