Grbovi FK Radnik i FK Vojvodina

 

U drugom kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Radnika u Surdulici.

Tekstualni prenos meča od 20 časova možete pratiti uživo na našem sajtu.

Ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Radnik: Čančarević – Milovanović, Bulatović, Stanković, Kiremeh – Radović, Gojković, Pejčić, Žakula – Tanasin, Zlatanović.

Vojvodina: Rockov – Lakićević, Planić, Alveš, Bureković – Vukasović – Bempah, Jovančić, Mesarović, Subotić – Malbašić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 1.000 gledalaca, među kojima su i desetak navijača Vojvodine.

9. minut: GOL! Vojvodina je povela iz svog udarca na gol. Rockov je ispucao loptu, Bureković je u skoku glavom sjajno prosledio loptu do Subotića, koji ju je prihvatio na oko 25 metara od gola Radnika, krenuo ka šesnaestercu i šutirao sa 15-16 metara, a lopta je završila u donjem desnom uglu Ognjena Čančarevića.

17. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:2! Lakićević je izveo aut u visini od oko 30 metara od gola Radnika, a Malbašić se varkom tela sjajno oslobodio svog čuvara, ušao u šesnaesterac domaćina i rutinski lobovao istrčalog Čančarevića.

20. minut: Radnik je propustio svoju prvu priliku na utakmici. Kiremeh je oštro centrirao sa desne strane, a Zlatanović šutirao iz prve sa sedam-osam metara. Međutim, lopta je otišla preko gola.

21. minut: Posle kornera za Radnik, Milovanović je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta otišla pored stative.

24. minut: Radović je šutirao sa oko 23-24 metra, ali je Rockov uhvatio loptu.

28. minut: Novu lepu akciju izveli su fudbaleri Vojvodine. Jovančić je odigrao pas na levu stranu do Subotića, a ovaj lepo proigrao Mesarovića, koji je šutirao sa oko 12 metara iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

31. minut: Kontra Vojvodine završila se udarcem Malbašića sa oko 25 metara, ali je lopta otišla pored stative.

32. minut: Zbog prekršaja nad Stankovićem na oko 20 metara od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Dženan Bureković.

34. minut: Posle centaršuta u šesnaesterac Vojvodine, udarac glavom sa tri-četiri metra uputio je Milovanović, ali je Rockov odlično odbranio.

35. minut: Zbog prigovora na jednu njegovu odluku, glavni sudija meča Lazar Lukić udaljio je sa klupe pomoćnog trenera Vojvodine Branka Davidovića.

36. minut: U novoj polukontri Vojvodine, Malbašić je šutirao sa desetak metara, Čančarević je odbranio, a na loptu je potom natrčao Mesarović, ali je šutirao visoko preko gola.

41. minut: Zbog igranja rukom svega metar ispred svog šesnaesterca, žuti karton u ekipi Radnika dobio je Aleksandar Tanasin.

42. minut: Slobodan udarac za Vojvodinu izveo je Mesarović i gađao dalji donji ugao Čančarevićevog gola, ali je čuvar mreže Radnika izbio loptu u korner.

43. minut: Korner za Vojvodinu izveo je Bureković, a udarac glavom je uputio Jovančić, ali je lopta otišla van okvira gola.

45. minut: Zbog prigovora pomoćnom sudiji na dosuđenom korneru za Vojvodinu, žuti karton u ekipi Radnika dobio je Radoš Bulatović. Posle izvedenog kornera, udarac glavom sa svega dva metra uputio je Subotić, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme. U timu Radnika, izvršena je prva izmena: izašao je Aleksandar Tanasin, a ušao Dušan Mićić.

46. minut: Kontranapad Vojvodine završen je udarcem Malbašića sa oko 20 metara, ali je lopta otišla pored stative.

51. minut: Radović je šutirao sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane, ali je Rockov uhvatio loptu.

55. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:3! U kontranapadu Vojvodine, dupli pas odigrali su Malbašić i Jovančić, a Malbašić je potom izbio sam pred golmana Čančarevića i snažnim udarcem sa petnaestak metara poslao loptu u mrežu.

58. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Vojvodine: izašao je Dženan Bureković, a ušao Nikola Antić.

65. minut: Vukasović je šutirao sa oko 22-23 metra, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla pravo u ruke Čančarevića. Takođe, izvršena je i druga izmena u timu Radnika: izašao je Nikola Žakula, a ušao Jovan Jovanović.

66. minut: Izvršena je druga izmena i u timu Vojvodine: izašao je Aleksandar Mesarović, a ušao Mihajlo Nešković.

71. minut: Zbog prekršaja nad Jovančićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Radnika dobio je Frensis Kiremeh.

72. minut: Izvršena je i treća izmena u timu Radnika: izašao je Miloš Stanković, a ušao Vladan Pavlović.

77. minut: Zbog prekršaja nad Malbašićem na sredini terena, žuti karton u ekipi Radnika dobio je Dušan Mićić.

81. minut: Izvršena je treća izmena i u timu Vojvodine: izašao je Filip Malbašić, a ušao Stefan Mihajlović. Takođe, zbog zadržavanja igre prilikom izvođenja slobodnog udarca za Radnik na polovini terena, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Mihajlo Nešković.

85. minut: GOL! Vojvodina je povela sa 0:4! Subotić je sjajno prošao pored nekoliko fudbalera Radnika, ušao u šesnaesterac i izašao sam ispred Čančarevića, ali je golman domaćih uspeo da odbrani. Do lopte je potom došao Mihajlović, koji je šutirao sa 18 metara i pogodio nekog od domaćih fudbalera, da bi potom udarac uputio i Bempah sa 13-14 metara iskosa sa desne strane i pogodio bliži donji ugao protivničkog gola.

Utakmica je završena.