obrazac-za-slike---vesti

 

 

Između trijumfa na Karaburmi i dve prvenstvene utakmice koje će odigrati na svom terenu, fudbaleri Vojvodine u 1/8 finala Kupa Srbije dočekuju ekipu Novog Pazara. Protivnik koji je u ovom delu šampionata već gostovao na „Karađorđu“ i  prema svemu viđenom ostavio pozitivan utisak. Bez obzira na poraz, Pazarci su pokazali da znaju i hoće da igraju fudbal i sve prethodno rečeno garantuje uzbudljiv i neizvestan duel u kome bi svi trebali da uživaju.
Mladi reprezentativac Nemanja Radoja kaže :

-Nemamo pravo na grešku iako nam u goste dolazi kvalitetan protivnik. Ukoliko budemo na svom nivou možemo se nadati prolazu u narednu rundu kupa. Svaki igrač je svestan toga, verujem da ćemo uz pomoć navijača slaviti.

Šef struke „crveno-belih“ Marko Nikolić je u svom prepoznatljivo elokventnom stilu rekao :

-U goste nam dolazi Novi Pazar sa kojim smo ovde već igrali pre otprilike mesec ipo dana. Dobili smo tu utakmicu rezultatski ali to ni malo nije bilo lako. Još su mi sveža sećanja i odgovorno  tvrdim da je reč o dobrom timu, odlično ukomponovanom kojeg vodi moj kolega Milanović kojeg izuzetno cenim. Svi njegovi timovi imaju kvalitet igre. Dosta igrača je poveo sa sobom iz svog prethodnog kluba, Hajduka iz Kule i svi onii su naviknuti na njegov metod rada tako da nam neće biti ni malo lako.
Kako sam napomenuo da je liga takmičenje u kojoj se „crta“ podvlači posle 30 kola, u kupu je nešto sasvim drugo. Ovde nema druge utakmice i to je razlog za maksimalnu mobilizaciju svih u klubu, pre svih igrača i nas iz stručnog štaba.Mi smo dobro pripremili ovu utakmicu i nadam se daa ćemo ponoviti disciplinu i kvalitet igre koje smo pokazali na Karaburmi.
Dobro smo radili proteklih dana, momci su se osvežili, a napravićemo i nekoliko izmena u odnosu na tim koji je igrao protiv OFK Beograda. Ovo iz razloga jer želim na terenu samo maksimalno spremne igrače koji na svojim plećima mogu da iznesu ceo susret u visokom ritmu.

POSLEDNJI POZIV NAVIJAČIMA

-Drugi i poslednji put dok sam ja trener Vojvodine, pozivam navijače da ispune tribine „Karađorđa“ i pomognu ovom timu koji je prema mom dubokom uverenju svojim odnosom prema dresu, igrama i rezultatima potpuno zaslužio. Nije isto igrati pred 1000 ili 6000 gledalaca. Kada su tribine pune i kada imamo podršku ni jedan od igrača ne može, a da ne pruži i više od maksimuma svojih mogućnosti.
Sutra, u subotu i u sledeću subotu prelamamo sezonu i podrška nam je neophodna.

http://youtu.be/LVvn4WeyMIc