Renan da Silva Alveš

 

Brazilski štoper i novi fudbaler Vojvodine Renan da Silva Alveš (24) večeras je stigao na Zlatibor i pridružio se ekspediciji crveno-belih u hotelu „Palisad“.

Kako je i bilo najavljeno, brazilski fudbaler Renan da Silva Alveš (24) večeras je stigao na Zlatibor i pridružio se ekipi na pripremama. Tokom večerašnje utakmice između Vojvodine i Zete, on je doputovao direktno do sportskog centra „Švarcarija“ i odgledao drugo poluvreme meča koji je završen remijem 2:2.

Osim maternjim portugalskim, on se delimično služi i španskim, pa je ukratko preneo svoje prve utiske u vezi sa dolaskom u Vojvodinu.

– Drago mi je što sam postao član Vojvodine i veoma sam uzbuđen što ću imati priliku da učestvujem u kvalifikacijama za Ligu Evrope i borbi za trofeje u Srbiji. Trenutno sam malo prehlađen, ali nije ništa strašno i verujem da ću već sutra moći da treniram. Mali problem u početku može da mi predstavlja nepoznavanje jezika, ali siguran sam da ćemo to uspeti da rešimo. Čuo sam mnogo toga lepog o mom novom klubu i jedva čekam da zaigram – izjavio je Alveš.

On je potpisao ugovor sa Vojvodinom u trajanju do juna 2019. godine.