Istok

 

Sve ulaznice za istočnu tribinu za meč Vojvodina – AZ Alkmar rasprodate su danas.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i svoje navijače da su sve ulaznice za istočnu tribinu za meč Vojvodina – AZ Alkmar rasprodate danas.

U prodaji su ostale još samo ulaznice za sever, koje se prodaju po ceni od 200 dinara u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona danas do 20 časova i sutra od 12 časova do početka meča.

Jedno lice može da kupi najviše tri ulaznice. U slučaju da do početka meča ulaznice budu rasprodate, FK Vojvodina će o tome odmah obavestiti javnost preko svog zvaničnog sajta.

Ulaznice se prodaju po principu „jedna ulaznica – jedna stolica“, što znači da karte za utakmicu moraju da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Fudbalski klub Vojvodina naglašava da će se pri ulasku na stadion ulaznice skenirati elektronskim čitačem, te će stoga svi gledaoci, uključujući i vlasnike sezonskih ulaznica, moći da uđu samo na ulaz koji im je naznačen na ulaznici.

Za ovu utakmicu važiće isključivo sezonske ulaznice za tekuću sezonu 2016/17, dok sezonske ulaznice za sezonu 2015/16. više ne važe. Na sam dan meča, prodaja sezonskih ulaznica biće obustavljena i nastavljena sutradan, odnosno u petak.

Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da na vreme obezbede ulaznice i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.