Фудбалски клуб Војводина обавештава навијаче да је читав контигент улазница за западну трибину, који је био намењен за продају за меч Војводина – Партизан, распродат у току данашњег дана.

За западну трибину су преостале још само улазнице намењене искључиво навијачима Војводине, који их, уз показано обележје клуба (мајица, дрес, шортс итд), бесплатно могу преузети у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“ (поред улаза број 2) у четвртак и петак од 10 до 18 часова.

Продаја улазница за преостале трибине вршиће се по следећем распореду:

четвртак, 18. јун: У просторијама компаније “GIGS TIX” у “Париском магазину” (Краља Александра 12, Нови Сад) као и у Вулкан књижарама у Новом Саду и Београду, од девет до 19:30 часова, моћи ће да се купе улазнице за исток и југ;

петак, 19. јун: На благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 15 до 20 часова, моћи ће да се купе улазнице за исток. На благајни на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), од 15 до 20 часова, моћи ће да се купе улазнице за југ. У просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона, од 17 до 19 часова, моћи ће да се купе улазнице за север.

Улазнице за исток коштају 500, а за север и југ 400 динара.