Vidno ljut i ogorčen bio je predsednik FK „Vojvodina“ gospodin Ratko Butorović nakon što je saznao za vest da su u noći između nedelje i ponedeljka nepoznati počinioci oštetili natpis na ulazu u FC „Vujadin Boškov“.

-„Zaista mi nisu jasni motivi koji nagone pojedince na ovakve vandalske činove. Ovo se u slučaju Vojvodine ne dešava prvi put, a na žalost nadležni organi ni u jednom slučaju nisu reagovali. Nekoliko puta nam je uništavan natpis na ulazu u trening centar, a grb FK „Vojvodina“ smo morali sami da uklonimo jer su ga huligani razbijali.
Pitam se da li sve što je lepo i uredno u ovom gradu mora da bude uništeno ? Ili je to samo zato što se radi o FK „Vojvodina“ ?  Poručujem onima koji su ovo učinili : Mi ne rušimo niti ćemo ikada rušiti tuđe. Ne morate da nas volite niti želimo da vas primoravamo na to. Možete čak i da nas mrzite, nije nas briga. Ali ako imate bar zrnce morala i ljudskosti  ispoštujte ono što je neko svojim novcem i trudom izgradio.

Apelujemo na nadležne organe da pronađu počinioce, a što se FK „Vojvodina“ tiče, budite uvereni da klub sigurno više neće dozvoliti da bilo ko više uništava njegovu imovinu koja je skupo plaćena“.