obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

 

Jučerašnja ubedljiva igra i pobeda nad Pogonom iz Šćećina, oraspoložila je sve u taboru Novosađana. Bez obzira što je, Šef stručnog štaba „crveno-belih“, Zoran Marić, u uvodu ove utakmice naglasio da rezultat nije primaran, svaki trijumf, pa i u prijateljskom susretu, znači puno, pogotovo mladim igračima.
Kao jedan vid nagrade, a svakako i po planu, igrači Vojvodine su današnje pre podne, proveli u relaksaciji i opuštanju u hotelskom bazenu i teretani.
Poštedu od napornog rada nisu dobila samo dvojica čuvara mreže, Vanja Milinković-Savić i Milan Jovanić. Oni su, pod budnim okom trenera Borisa Nađa, odradili pun trening na terenu hotelskog kompleksa „IC Santai“. Treći sa spiska Vošinih golmana, Marko Kordić, oporavlja se od viroze, pa je stoga, propustio današnji radni dan.

– Današnji trening poslužio nam je za podizanje nivoa forme Milinković-Savića i Jovanića. Zadovoljan sam, jer obojica pokazuju vidan napredak– rekao je Nađ.
– Imamo spoj iskusnih i veoma mladih golmana, ali se oni podjednako trude, odlično rade i to me veoma raduje.

Ostatak ekipe, kao što smo napomenuli, proveo je oko sat vremena u hotelskoj teretani i bazenu, a prvi asistent Zorana Marića, Milan Kosanović, kratko je objasnio:

– Posle svake  utakimice, organizam igrača mora da se regeneriše i opusti, pa je ovo uobičajan segment treninga.  Od sutra, međutim, nastavljamo s nesmanjenim intenzitetom rada, a sve to za cilj ima da uigramo redove ekipe i stignemo do najbolje postave s kojom ćemo dočekati prolećne borbe za bodove.

 

LAZA PROTIV SVOJIH

Naredni test, Vojvodina će imati u ponedeljak, 2. februara, kada će snage odmeriti s višestrukim šampionom Azije i Južne Koreje, ekipom Pohang Stilersa. Za Pohang Stilerse, od ove zime, nastupa i dojučerašnji centarfor novosadskog superligaša Lazar Veselinović, pa će to biti lepa prilika da se na terenu sretnu stari prijatelji, ovog puta kao neposredni rivali.
Šef struke Novosađana, Zoran Marić, ponovo će na teren poslati dve kompletne postave, baš kao i u susretu sa Pogonom. Izostaće jedino povređeni Slobodan Novaković i Slaviša Radović