obrazac-za-slike---vesti

 

 

13-og u ponoć spuštena je zavesa na još jedan prelazni rok.

Među prvima Klub je napustio Lazar Veselinović, koji je otišao na jednogodišnju pozajmicu u Pohang Stilerse (J. Koreja). Neposredno nakon njegovog odlaska usledio je i transfer kapitena Marka Poletanovića, koji je otišao u belgijski Gent za 640 000 evra. Odlučeno je da kapitensku traku umesto njega ponese Mijat Gaćinović. Enveru Alivodiću je istekao ugovor i Klub je sa njim imao džentlmenski dogovor da krene pripreme sa ekipom, pa ukoliko ne dobije neku unosnu inostranu ponudu da potpiše novi ugovor. Međutim, iako je sve išlo u pozitivnom smeru, u poslednji trenutak dogovor se izjalovio i Enver Aliodić nije više član FK „Vojvodina“. Klub je napustio i Nikola Popara (Jagodina), Igor Đurić (Rad – pozajmica), Marko Živković (Suduva – Litvanija), Nikola Mojsilović (Radnik Surdulica – pozajmica), dok je sa Lukom Klikovcem sporazumno raskinut ugovor..

Od pojačanja pristigli su :

-Jovica Vasilić, desni bek, potpisao na 2,5 godine.

-Slaviša Radović, levi bek, potpisao na 2,5 godine.

– Dragan Karanov, centralni vezni, potpisao na 2,5 godine

-Džon Meri, napadač, potpisao na 2,5 godine.

-Ivan Rogač , zadnji vezni/štoper, potpisao na 2,5 godine

-David Kokija, zadnji vezni/desni bek, potpisao na 1,5 godinu

Na pripreme u Belek su putovali dečaci potekli u našoj Omladinskoj školi – Grgić, Asani, Kočović iz generacije 95., kao i Desančić, Ćurko, Stamnić iz generacije 96. Odlučeno je da Asani ostane sa prvim timom,dok se Grgić i Kočović se vraćaju u Čelarevo gde će igrati na dvojnu registraciju. Što se tiče momaka iz 96. generacije, odlučeno je da Ćurko ostane sa prvim timom, dok Stamenić i Desančić idu u Proleter na dvojnu registraciju.

Na probi su bili Fuad Ibrahim i Palasios, ali nisu zadovoljili stručni štab. Kada smo kod stručnog štaba, isti je napustio Mima Rastavac, koji je postao glavni trener Radničkog iz Niša.