izvestaj

 

 

Pionirska liga Vojvodine

VOJVODINA – VRŠAC     12 : 0

 

Kadetsko – pionirska liga Vojvodine

VOJVODINA – VRŠAC    8 : 1

Mesto odigravanja : FC „Vujadin Boškov”

Gledalaca : 50

Sudija : Milorad Erbes

Strelci : Veselinović (2. min.), Zličić (11. , 54. , 60. min.), Živković (32. min.), Devetak (83. min.), Crnojački (86. min.), Stanojev (88. min.)

Žuti kartoni : Nešković (Vojvodina), Đurđević, Radaković (Vršac)

Vojvodina : Vojvodić (Krompić), Kostić, Devetak, Kačavenda (Mitrović), Veselinović, Subašić (Leđanac), Dunđerski (Kovačević), Vidaković (Nešković), Živković (Stanojev), Zličić (Crnojački), Janković

Vršac : Benka (Rakić), Stupar (Blagojević), Đurđević, Blagojević, Ostojić (Ćulibrk), Jakšić, Radaković, Dokljanov, Vagić (Žijan), Orešković (Božin), Bogdanov (Jevtić)

Od samog starta igrači Vojvodine su jasno stavili do znanja da su oni ti koji se pitaju za sve na terenu. Jedino se postavljalo pitanje  sa koliko će golova u mreži Vrščani biti ispraćeni. Da će roditelji i malobrojni gledaoci imati šta da vide, najavio je u 2. minutu Veselinović, koji je iskoristio idealan centaršut Jankovića nakon kornera. Nije dugo prošlo, a ponajbolji igrač današnje utakmice, Zličić, je izašao sam pred golmana gostiju i rutinski ga obišao za 2 : 0. U 32. minutu odbrambeni igrač gostiju obara Dunđerskog u kaznenom prostoru, a sudija Erbes opravdano pokazuje na  11 m. Penal je izveo Kačavenda, ali je golman Benko uspeo da odbrani, međutim na odbijenu loptu naleteo je Živković,  za 3 : 0. Bili su na trenutak igrači Vojvodine neoprezni što su gosti iskoristili i nakon „skraćenog” kornera smanjili na  3 : 1. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U drugom poluvremenu Zličić je ubacio u „petu brzinu” i postigao dva gola u 54. i 60. minutu. Sa neverovatnom lakoćom napadač Vojvodine  je danas postizao golove. Prvi i treći gotovo identični – 1 na 1 i lagana egzekucija. Šesti gol Novosađana došao je nakon još jednog kornera, koji je izveo Kovačević, a u mrežu gostiju, glavom, sproveo Devetak.  Poslednja dva gola na utakmici postigli su rezervisti Crnojački i Stanojev, za konačnih Vojvodina – Vršac 8 : 1.