Logo Super lige Srbije

 

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava predstavnike medija da rok za podnošenje zahteva za sezonske akreditacije FK Vojvodina za sezonu 2016/17. ističe u četvrtak, 11. avgusta, u 15 časova.

Poštovani predstavnici medija,

Obaveštavamo Vas da rok za podnošenje zahteva za sezonske akreditacije FK Vojvodina za sezonu 2016/17. ističe u četvrtak, 11. avgusta, u 15 časova, te da svi zahtevi pristigli nakon isteka ovog roka neće biti uzeti u razmatranje.

Ukoliko to već niste učinili, molimo Vas da svoje zahteve prosledite na mejl adresu pr@fcvojvodina.co.rs i navedete ime i prezime novinara/fotoreportera/snimatelja za koga se traži akreditacija, kao i koja vrsta akreditacije je potrebna (pres ili foto). Zbog ograničenog broja mesta u novinarskoj loži stadiona „Karađorđe“, molimo Vas da broj zahteva za akreditacije bude u skladu sa stvarnim potrebama Vaše redakcije. Takođe, iz istog razloga, naglašavamo da u slučaju da broj pristiglih zahteva bude veći od kapaciteta kojim raspolaže novinarska loža, kriterijum pri odobravanju istih biće kontinuitet u izveštavanju o aktivnostima FK Vojvodina i prostor koji se našem klubu posvećuje u Vašem mediju.

Sezonske akreditacije važiće za sve utakmice FK Vojvodina na stadionu „Karađorđe“ u okviru Super lige i Kupa Srbije, ali ne i za utakmice u Ligi Evrope. Za sve međunarodne utakmice, biće neophodno da se podnese poseban zahtev za taj meč.

Akreditacije će se deliti na konferenciji za novinare uoči utakmice petog kola Super lige Srbije protiv Javora na „Karađorđu“ (datum, vreme i mesto održavanja konferencije biće blagovremeno saopšteni), kao i 45 minuta uoči samog početka tog meča u prostorijama kluba na zapadnoj tribini stadiona (Dimitrija Tucovića 1, pored ulaza broj 2). Svi predstavnici medija koji ne budu bili u prilici da svoje akreditacije preuzmu na konferenciji ili uoči utakmice, moći će to da učine naknadno u prostorijama kluba svakog radnog dana između devet i 15 časova.

Fudbalski klub Vojvodina izražava javnu zahvalnost svim medijima za pažnju koju posvećuje našim fudbalerima i radujemo se još boljoj i uspešnijoj saradnji u budućnosti.