Lazar Rosić

 

Štoper Vojvodine Lazar Rosić (22) izjavio je da njegovi saigrači i on sa mnogo samopouzdanja dočekuju sutrašnju utakmicu protiv Radnika i nastavak borbe za bodove.

U drugom kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Na konferenciji za novinare pred ovaj meč, u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku, pored šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, predstavnicima medija obratio se i fudbaler Lazar Rosić.

On je optimista pred ovo gostovanje i veruje da Vojvodina sa krajnjeg juga Srbije može da se vrati sa nova tri boda u ovom prvenstvu.

– Radnik nam je dužnik iz prvog dela sezone, kada su nas dobili na našem terenu, pa ćemo sigurno otići tamo sa ciljem da pobedimo. Posle dužeg vremena, ušli smo u formu. Znali smo da će se to kad-tad desiti i mislim da se desilo u pravom trenutku. Puni smo samopouzdanja, željni smo pobeda i verujem da ćemo u Surdulici nastaviti niz koji smo započeli, odnosno da ćemo do kraja sezone ostvariti naš cilj, a to je izlazak u Evropu – izjavio je Rosić.

Utakmica između Radnika i Vojvodine u Surdulici igra se u subotu, sa početkom u 19 časova.