obrazac-za-slike---vesti

 

 

Najkraći i najsažetiji uvod pred susret 28 kola JL u kojem se sastaju Vojvodina i niški Radnički bio bi : Utakmica u kojoj se ništa ne odlučuje.
Oba tima praktično su završila svoje misije što se tiče tekućeg šampionata, Radnički je ostvario svoj cilj-opstanak u društvu najboljih, a Vojvodina i pored visokog plasmana ponovo ostala bez trofeja o kome sanja 100 godina.
Pozivnica za navijače stoga bi mogla  biti rasterećenost obe ekipe koja može da izrodi obostrano otvorenu igru bez kalkulacija ukojoj bi najviše uživali oni na tribinama.

Kako šef stručnog štaba „crveno-belih“ kaže, mlađi igrači će i ovoga dobiti šansu jer su svojim odnosom i igrom u Novom Pazaru to i zaslužili. Naemeka Ađuru je operisao koleno pa kao i od ranije povređeni Jokić neće biti u kombinaciji za tim. Uz to Aleksandar Katai ima parne kartone što znači da će i on propustiti utakmicu. Postoji dilema i okok prvog čuvara mreže Nemanje Supića koji ima problema sa povredom prsta.
Na insistiranje novinara, Vignjević je izdiktirao verovatni sastav koji će početi utakmicu protiv Radničkog.

Supić, Vulićević, Nastić (Pavlović), Trajković (Vujačić), Đurić, Radoja, Poletanović, Kosović, Alivodić, Abubakar, Gaćinović

Utakmica Vojvodina-Radnički počinje u 17:00 časova.

http://youtu.be/yVRtQBaUdCQ