Дивна вест данас је обрадовала све оне који су се претходних месеци борили и трудили да прикупе што више средстава за лечење једногодишње Лане Јовановић из Беочина. Како је саопштила њена породица, прикупљено је свих 2,4 милиона долара, што је сума која је била потребна за лек неопходан како би се изборила са спиналном мишићном атрофијом. Лана ће још неко време остати у болници у Београду, након чега је очекује пут на лечење и терапију у Америци.

Ова велика свота новца у претходном периоду је сакупљена захваљујући многим хуманитарним акцијама и добровољним прилозима од стране много људи великог срца, при чему је свој допринос дао и фудбалски клуб Војводина, његови играчи, навијачи и деца из омладинске школе. На тај начин се још једном показало да, уз добру вољу и веру, ништа није немогуће, те да хуманост и заједништво сваку препреку могу да превазиђу.

Фудбалски клуб Војводина користи ову прилику да се захвали свима који су учествовали у хуманитарним акцијама, а нашој Лани да се што пре опорави и коначно победи ову опаку болест.