DSC_0229

 

 

 

Dan posle svake utakmice  je predviđen za oporavak ekipe pa su shodno tome dozirani i treninzi. Uglavnom se rade lagane vežbe istezanja, igre s loptom, popularna „ševa“ i nožni tenis. Veliki deo prvotimaca Vojvodine je danas i radio po tom programu izuzimajući trojicu golmana koji su na svoje iznenađenje dobili porciju „roštilja“ kako je njihove vežbe duhovito krstio trener Saša Todić.
Dok su ostali igrači radili u opuštenoj atmoferi, Srđan Žakula, Milan Jovanić i Emil Rockov „ispuštali su dušu“ pod budnim okom njihovog mentora. Sevalo je na sve strane ali su Vošini čuvari mreže sve stoički izdržali.
Današnji radni dan sadržao je samo jedan trening, a ostatak vremena prvotimci „crveno-belih“ provešće u odmoru i relaksaciji.

PEKARIĆ I VRANJEŠ TRENIRALI ODVOJENO

Rekonvalescent Nino Pekarić trenirao je odvojeno od ekipe jel se još uvek oporavlja od povrede zadnje lođe leve noge. Po svemu viđenom vrlo je verovatno da će iskusni štoper već sutra biti uključen u pun pogon.
Pored njega smanjenim intenzitetom trenirao je i Stojan Vranješ, više zbog predostrožnosti nego zbog neke ozbiljnije povrede.

IMA LI PILOTA U AVIONU

Po završetku treninga prisustvovali smo malo komičnoj situaciji. Naime, vozač autobusa je otišao na susedni teren udaljen nekih 500 metara pa je tu rarazdaljinu autobus vozio  jedan od domaćina koji vodi brigu o organizaciji priprema. Vošin „drajver“ je morao da trči nekih stotinak metara kako bi zauzeo svoje mesto za volanom.

ROMANTIČARI U POSETI VOŠI

Nekoliko mlađih prvotimaca OFK Beograda, pre svih članovi U-19 reprezentacije Srbije došli su sinoć u hotel „Crystal Tat Beach“ da posete svoje reprezentativne drugare i trenera Milana Kosanovića. Još jedan od razloga njihovog dolaska i zadržavanja je, kako sami tvrde, katastrofalno loš internet u hotelu „Adora“ zbog kojeg teško mogu da komuniciraju sa kućama. Za razliku od „Adore“ u Vošinoj bazi je protok interneta savršen.