Председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић изјавио је да је позив да буде нови председник „старе даме“ прихватио са великим еланом и поносом, а све са циљем да Воша у будућности буде још успешнија него што је данас.

У свом првом обраћању медијима након званичног именовања на место председника клуба, он је поручио да пред представницима средстава информисања неће устезати од одговора на било које питање и уједно им се захвалио на разумевању за то што је, услед мера прописаних за сузбијање корона вируса, недавна седница Скупштине клуба била затворена за јавност.

– У клубу сам присутан скоро три године, али искрено, нисам знао све оно што знам данас, јер све док нисам постао в.д. председника, неки подаци ми нису били доступни. Сада када знам све, овај позив сам прихватио са много елана и поноса, са циљем да Војводина буде барем једнако успешна као у претходних годину дана, али и да, кроз једну модификовану политику, учинимо наш клуб још бољим и квалитетнијим. То значи да све структуре клуба морају да раде, а то је оно са чиме нисам био задовољан у претходних пет месеци – изјавио је Самарџић, додајући да неке ствари у клубу и даље не функционишу најбоље, јер одређени појединци раде и оно што треба и оно што не треба.

Комплетан ток данашње конференције за новинаре можете погледати у следећем прилогу: