Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić izjavio je da je poziv da bude novi predsednik „stare dame“ prihvatio sa velikim elanom i ponosom, a sve sa ciljem da Voša u budućnosti bude još uspešnija nego što je danas.

U svom prvom obraćanju medijima nakon zvaničnog imenovanja na mesto predsednika kluba, on je poručio da pred predstavnicima sredstava informisanja neće ustezati od odgovora na bilo koje pitanje i ujedno im se zahvalio na razumevanju za to što je, usled mera propisanih za suzbijanje korona virusa, nedavna sednica Skupštine kluba bila zatvorena za javnost.

– U klubu sam prisutan skoro tri godine, ali iskreno, nisam znao sve ono što znam danas, jer sve dok nisam postao v.d. predsednika, neki podaci mi nisu bili dostupni. Sada kada znam sve, ovaj poziv sam prihvatio sa mnogo elana i ponosa, sa ciljem da Vojvodina bude barem jednako uspešna kao u prethodnih godinu dana, ali i da, kroz jednu modifikovanu politiku, učinimo naš klub još boljim i kvalitetnijim. To znači da sve strukture kluba moraju da rade, a to je ono sa čime nisam bio zadovoljan u prethodnih pet meseci – izjavio je Samardžić, dodajući da neke stvari u klubu i dalje ne funkcionišu najbolje, jer određeni pojedinci rade i ono što treba i ono što ne treba.

Kompletan tok današnje konferencije za novinare možete pogledati u sledećem prilogu: