Све у фудбалском клубу Војводина, његове играче, чланове стручног штаба, управе, Секције ветерана, запослене и навијаче, жестоко је потресла вест о болести коју је саопштио наш бивши играч, наш шампион из 1989. године и прослављени фудбалски репрезентативац наше земље – Синиша Михајловић.

Као неко ко нас је све већ толико пута уверио да није битно колико је опасан противник са којим се носиш, већ колики си борац и колико срца дајеш за победу, Синиша је показао да за њега не постоји препрека коју не може да савлада. И уверени смо сви, показаће то поново.

Председник ФК Војводина Војислав Гајић је нашем легендарном бившем фудбалеру и успешном тренеру пренео снажну поруку подршке и охрабрења.

– Све у ФК Војводина нас је веома потресла ова вест, те му у име клуба желимо брз и успешан опоравак. Сви верујемо и надамо се да ће и из ове битке, као и из многих других до сада, изаћи као победник – рекао је Гајић.

Подршку свом пријатељу и некадашњем саиграчу из Лација и репрезентације пружио је и спортски директор ФК Војводина Никола Лазетић.

– Имао сам ту част да играм са Михом у Лацију и у репрезентацији Југославије. Он је један велики борац и сигуран сам да ће и ову најтежу животну битку добити, на исти начин као што је то радио на терену. Ми смо свим срцем уз њега и желимо му брз и успешан опоравак – изјавио је Лазетић.

Михо, победи и овога пута. Твоја Војводина је уз тебе.