Sve u fudbalskom klubu Vojvodina, njegove igrače, članove stručnog štaba, uprave, Sekcije veterana, zaposlene i navijače, žestoko je potresla vest o bolesti koju je saopštio naš bivši igrač, naš šampion iz 1989. godine i proslavljeni fudbalski reprezentativac naše zemlje – Siniša Mihajlović.

Kao neko ko nas je sve već toliko puta uverio da nije bitno koliko je opasan protivnik sa kojim se nosiš, već koliki si borac i koliko srca daješ za pobedu, Siniša je pokazao da za njega ne postoji prepreka koju ne može da savlada. I uvereni smo svi, pokazaće to ponovo.

Predsednik FK Vojvodina Vojislav Gajić je našem legendarnom bivšem fudbaleru i uspešnom treneru preneo snažnu poruku podrške i ohrabrenja.

– Sve u FK Vojvodina nas je veoma potresla ova vest, te mu u ime kluba želimo brz i uspešan oporavak. Svi verujemo i nadamo se da će i iz ove bitke, kao i iz mnogih drugih do sada, izaći kao pobednik – rekao je Gajić.

Podršku svom prijatelju i nekadašnjem saigraču iz Lacija i reprezentacije pružio je i sportski direktor FK Vojvodina Nikola Lazetić.

– Imao sam tu čast da igram sa Mihom u Laciju i u reprezentaciji Jugoslavije. On je jedan veliki borac i siguran sam da će i ovu najtežu životnu bitku dobiti, na isti način kao što je to radio na terenu. Mi smo svim srcem uz njega i želimo mu brz i uspešan oporavak – izjavio je Lazetić.

Miho, pobedi i ovoga puta. Tvoja Vojvodina je uz tebe.