У трећем колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Вождовца у Београду. После два ремија у прва два кола, црвено-беле очекује још један тежак задатак, јер Вождовац је тријумфом у прошлом колу у Инђији показао да ове сезоне с правом има високе амбиције.

Са друге стране, Воша је у среду против Чукаричког била на ивици пораза, али је успела да се врати и умало стигне чак и до победе. Други гол за црвено-беле на том мечу је постигао стамени штопер Синиша Саничанин, који је прошле сезоне био један од стубова одбране „старе даме“.

– Прво полувреме против Чукаричког је припало њима, а друго нама. У једном тренутку смо губили 2:0, али смо успели да се вратимо и то само показује колико јак карактер имамо. Мислим да смо ментално много јаки као екипа и зато, без обзира на два уводна ремија, верујем да можемо да остваримо значајан успех ове сезоне – каже Саничанин.

Прилика за прву победу биће већ у недељу на крову тржног центра „Стадион“.

– Биће сигурно једна тешка утакмица. Вождовац је добра екипа, а на крову никада није лако играти. Тамо је вештачки терен, што више одговара њима који ту сваки дан тренирају. Међутим, даћемо све од себе да пружимо добру партију и освојимо три бода, а то можемо успети само уколико све време будемо на константном нивоу и избегнемо било какве падове у нашој игри – напомиње Саничанин.

После меча против Чукаричког, шеф стручног штаба Ненад Лалатовић је изјавио да је екипа прилично потрошена после дуге, али успешне прошле сезоне.

– Слажем се са тим да је прошла сезона била прилично дуга, али и успешна, јер смо освојили Куп и треће место у првенству. Имали смо заиста кратку паузу до почетка припрема за ову сезону, а и саме припреме нису биле квалитетне као иначе. Међутим, убеђен сам да ћемо, како време буде одмицало, бити све бољи и бољи, те да ћемо то показивати у свакој наредној утакмици – рекао је Саничанин.

Утакмица између Вождовца и Војводине игра се сутра од 20:30 часова на крову тржног центра „Стадион“ у Београду, а услед тренутне епидемиолошке ситуације, меч ће се играти без присуства публике.