NOVI-LOGO-ZA-VEST

 

Upravni odbor FK „Vojvodina“ je danas uputio zvanični dopis sudijskoj komisiji FS Srbije i Direktoru takmičenja Zajednice klubova JSL, gde smo im ukazali na nepravilnosti i taksativno naveli sudijske greške koje su direktno uticale na rezultat utakmice 10. kola JSL , Borac – Vojvodina.

Svesni smo činjenice da su greške u fudbalu moguće, nadamo se i verujemo da greške na ovoj utakmicu nisu namerne, ali pošto su direktno uticale na rezultat utakmice, moramo da skrenemo pažnju sportskoj javnosti Srbije, da su iste nanele veliku štetu FK „Vojvodina“.

Ove kardinalne greške koje su naš Klub koštale dva velika boda, koja nam niko neće niti može nadoknaditi,  ali mi želimo da se ovakve stvari više ne dešavaju i na jedan krajnje sportski i korektan način želimo da upozorimo sportsku javnost da FK „Vojvodina“ nije zaslužila ovakav tretman.

Nismo se do sada zvanično žalili sudijskoj organizaciji FS Srbije, mada smo imali razloga, ali na ovaj način dobronamerno želimo da ukažemo na postojeći problem, i da sprečimo da nam se i u buduće dešavaju ovakve greške. FK „Vojvodina“ želi da se nadmeće u fer i sportskim uslovima sa svojim protivnicima.

Zahvaljujemo se svima koji nas razumeju i podržavaju, ali ukazujemo na nešto što bismo svi zajedno trebali da sprečimo, što je i za dobrobit srpskog fudbala.

Sportski pozdrav

Upravni odbor